BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nişantaşı Tango Festivaliyle coştu

Şişli Belediyesi’nin her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirdiği Tango Festivali, tangoseverleri Nişantaşı’nda bir araya getirdi.

Abone ol

Bu yıl 4.sü düzenlenen Nişantaşı Tango Festivali, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir festival havasında kutlandı. Maçka Parkı’nda buluşan yüzlerce tango sevdalısı, tutkulu tango müzikleri eşliğinde doyasıya dans ettiler.

Gencinden yaşlısına, her yaştan kesimin bulunduğu Tango Festivali, Ayşenur Yazıcı’nın sunuculuğunda gerçekleşti. Koç Üniversitesi ve İTÜ’nün tango gösterileri ile başlayan festival, Burak Göçmen ve Burcu Kurnazoğlu çiftinin özel gösterileri ile akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Tangoseverler, gösteri dansları dışında, hazırlanan özel pistte kendilerini müziğin ritmine kaptırarak gönüllerince eğlendiler, özel ses ve ışıklandırma sistemi sayesinde çok güzel bir akşam geçirdiler.

Şişli Belediyesi’nin evsahipliğinde, Nişantaşım Derneği katkılarıyla, Güralp Diner tarafından düzenlenen Geleneksel Nişantaşı Tango Festivali, yerel yönetimler açısından açıkhava tango şenliği kapsamında Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.