BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,15
ALTIN 2.465,84
HABER /  GÜNCEL

Nikahsız kadına 7.5 saat işkence yaptı

Kendisini aldattığını öne sürerek 12 yıldır birlikte yaşadığı kadına 7.5 saat işkence yaptı

Abone ol

Gaziantep'te Ali Rıza K. 12 yıldır nikahsız birlikte yaşadığı 4 çocuğunun annesi kadına tam 7.5 saat işkence yaptı.

Gaziantep'te bir kişi, 12 yıldır nikahsız birlikte yaşadığı kadına kendisini aldattığı iddiasıyla 7.5 saat işkence yaptı, 19 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Ali Rıza K. (38), nikahsız birlikte yaşadığı Hatice Ç. (30) ile kendisini aldattığı iddiasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ali Rıza K, Hatice Ç'ı mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla 19 yerinden ağır yaraladı.

Komşuların haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından, Hatice Ç'yi Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine götürdü.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Ameliyatın ardından hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 4 çocuk annesi olduğu öğrenilen Hatice Ç'nin, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu arada, olay yerinden kaçan ve seyyar satıcılık yaptığı belirlenen Ali Rıza K. ise Mimar Sinan Mahallesinde bir yakının evinde Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"BENİ ALDATIYORDU, UYARDIM DİNLEMEDİ"

Şahinbey ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ali Rıza K'nın burada suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Ali Rıza K'nın ifadesinde, "Beni aldatıyordu, kendisini uyardım ama dinlemedi" dediği belirtildi.

Daha sonra Cinayet Büro amirliği ekipleri tarafından Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ali Rıza K'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

ÇOCUKLARA KOMŞULARI SAHİP ÇIKTI

Babalarının gözaltına alınması annelerinin ise hastaneye kaldırılması üzerine yaşları 3 ile 11 arasında değişen 4 çocuğa komşuları sahip çıktı.

KORUMA ALTINA ALINDILAR

Anneleri hastanede yaşam mücadelesi veren çocuklar komşularının evlerine götürüldü. Sosyal hizmet uzmanlarının konuyu inceleyip raporunu vermesinin ardından 4 çocuğun Çocuk Esirgeme Kurumunda koruma altına alınacakları kaydedildi.