Nevşehir'de bahçede servet buldu ağırlığından kuşkulandı: Yanık kokusu geldiği hissettim
![İhlas Haber Ajansı](https://img.internethaber.com/rcman/Cw50h50q95gc/storage/files/images/2019/02/15/iha-logo-512px-amblem-LV3o.jpg)
![Nevşehir'de bahçede servet buldu ağırlığından kuşkulandı: Yanık kokusu geldiği hissettim](https://img.internethaber.com/rcman/Cw720h450q95gc/storage/files/images/2021/01/18/basliksiz-1-tQNu_cover.jpg)
NEVŞEHİR'de yaşayan Mehmet Kebapçı, bağda çapa ararken bulduğu taş servet değerinde çıktı.
![Nevşehir'de bahçede servet buldu ağırlığından kuşkulandı: Yanık kokusu geldiği hissettim](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/01/18/aw218833-01-oYj5.jpg)
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde ikamet eden ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Kebapçı 20 gün önce bağda çapa yaparken çapayı kaybetti. Bağda kaybetmiş olduğu çapayı ararken değişik bir taş buldu.
![Nevşehir'de bahçede servet buldu ağırlığından kuşkulandı: Yanık kokusu geldiği hissettim](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/01/18/aw218833-07-YptB.jpg)
Eve getirdiği taşın ne olduğunu araştırmasının ardından gök taşı olduğunu anlayan Mehmet Kebapçı, şimdi bulmuş olduğu gök taşlarına müşteri arıyor.
![Nevşehir'de bahçede servet buldu ağırlığından kuşkulandı: Yanık kokusu geldiği hissettim](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/01/18/aw218833-03-gJDR.jpg)
Çiftçilik ile uğraşan Mehmet Kebapçı açıklamasında, "Bağda bulmuş olduğum gök taşlarının değerli olduğunu düşünüyorum ve müşterilerini bekliyorum" dedi.
![Nevşehir'de bahçede servet buldu ağırlığından kuşkulandı: Yanık kokusu geldiği hissettim](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/01/18/aw218833-04-kRKf.jpg)
Kebapçı; "Bağ çapalıyordum. Çapa yaparken çapayı kaybettim. Sonra çapayı aramak için bağda dolaşırken bu parçayı buldum. Sonra bu taşın ağır olmasından dolayı kuşkulandım." diye konuştu.