Netanyahu'dan Macron'a İran uyarısı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın bölgede 'saldırganlığını artırdığını' iddia ederek, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a böylesi bir süreçte Tahran yönetimiyle görüşmenin 'doğru olmadığını' söyledi.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
Fransayı da mı Netanyahu yönetiyor ? Fransa başkanına kimi ne zaman ziyaret edeceğini İsrail mi söylüyor..?
Bu iki yüzlü israil ne planlar pesinde dünyada ne kadar ajan varsa devletleri birbirine dusman edip bu dünyada iki yüzlü israilin yaptigi planlar gizli toprak parcalama pesindedir bu israil gibi piskin yalanci devlet gormedim Cenabi. Allah bu iki yüzlü israile huzur vermesin isallah
Eyyyyy İsrail köpeği. İstesende istemesende bu coğrafya sana mezar olacak. Daha fazla acele etme istersen.
Tarih boyunca Turklere en yakin Ulustur Ibraniler. Ta ki bu adamlar iktidara gelip insanlari kutuplara ayirana kadar .Israil halki Turk olan herseyi seviyor. Gelin gorun kaynasin. Yahudinin 4 kolu 6 bacagi yok.
Otla beslenen hayvan eti tahılla Makarna ile besleneninkine göre daha mı besleyicidir?
İsrail sana ne yaptı .... Tarih Boyunca Yahudilerden ne düşmanlık gördük.