Neçirvan Barzani: Kürdistan'ın asla bir gayesi olmadı
IRAK'taki Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, referandum süreciyle ilgili olarak "Kürdistan Bölgesi Hükümeti'nin, Kerkük ve tartışmalı bölgeleri kontrolüne alma gibi bir gayesi asla olmadı.'' dedi.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
'KÜRDİSTAN HALKI ABD'Yİ SEVİYOR'' de sene celladınıza aşık oldunuz.
"neçirvan Barzani: Kürdistan'ın asla bir gayesi olmadı" ..BELLİ BELLİ CANIM..PKK TERÖRİSTLERİNİ SİLAHLANDIRIP ,SINIRDAN İÇERİYE SOKUP,..ASKERİMİZİ ,POLİSİMİZİ ,ÖĞRETMENİMİZİ ,SIRTINDAN VURDURMANIZDAN BELLİ..YOL KESME,ARAÇ ,OKUL YAKTIRMANIZDAN BELLİ..ADAM OLAMIYORSANIZ ,BARİ İNSAN OLUN..SİZE HER GÖZ KIRPANLA BİR OLUP TÜRKİYEYE ÇULLANMAYIN
"neçirvan Barzani: Kürdistan'ın asla bir gayesi olmadı" ..BELLİ BELLİ CANIM..PKK TERÖRİSTLERİNİN SİLAHLANDIRILIP ,KUZEY IRAKTAN İÇERİYE SORULARAK,..ASKERİMİZİ ,POLİSİMİZİ ,ÖĞRETMENİMİZİ ,SIRTINDAN VURMASINDAN BELLİ..YOL KESMELERİNDEN ,ARAÇ ,OKUL YAKMALARINDAN BELLİ..ADAM OLAMIYORSANIZ ,BARİ İNSAN OLUN..SİZE HER GÖZ KIRPANLA BİR OLUP TÜRKİYEYE ÇULLANMAYIN.