BIST 8.794
DOLAR 34,24
EURO 37,23
ALTIN 2.990,98
HABER /  SPOR

Ne oldu sana Tuncay?

Tuncay'ın eski performansından eser yok. İzleyenlere hayal kırıklığı yaşattı...

Abone ol

Middlesbrough ile 4 yıllık sözleşme imzalayarak İngiltere'ye transfer olan Tuncay Şanlı eski günlerini mumla arıyor. Fenerbahçe'de iken performansıyla izleyenleri büyüleyen milli oyuncu yeni takımında yedek kulübesine mahkum olmanın bedelini ağır ödüyor.

PERFORMANSINDAN ESER YOK     

Sezon başında büyük umutlarla İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı'daki form düşüşü Milli Takım teknik heyetini de şaşırttı. İngiltere'ye gittikten sonra özellikle son haftalarda yedek oturan Tuncay'dan milli takımın beklentisi çok yüksekti ancak milli oyuncunun eski performansından eser yoktu.
     
MORAL ÇÖKÜNTÜSÜ İÇİNDE

Middlesbrough'da son haftalarda yedek kalan yıldız oyuncunun ciddi bir moral çöküntüsü içine girdiği öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in, Macaristan maçı sonrası Tuncay'ın durumunu yakın takibe alacağı ve gerekirse İngiltereye giderek hocasıyla bir görüşme yapacağı bildirildi.
     
BEKLENENİ VEREMEDİ

İngiltere'de şu ana kadar bekleneni veremeyen Tuncay'ın kendisini baskı altında hissettiği ve bu yüzden sahada yeteri kadar verimli olamadığı ifade edildi.
     
Takımı umudunu yitirdiğinde ortaya çıkan, attığı gollerle ve asistleriyle tribündekileri kendisine hayran bırakan Tuncay Şanlı, Malta maçında da sahada kaldığı 66 dakika boyunca bir varlık gösteremedi. Fatih Terim maçın 66. dakikasında Tuncay'ı oyundan alarak yerine Deniz Barış'ı sahaya sürdü. Tuncay'daki bu formsuzluğun ise İngiltere'de sürekli yedek kulübesinde oturmasından kaynaklandığı söyleniyor.
     
Ayrıca İngiliz Premier Lig maçlarını yayınlayan Sky Sports, Tuncay Şanlı'ya oynadığı maçların ortalaması olarak 10 üzerinden 5.6 puan verdi.