BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  SPOR

NBAde Kobeden değerlisi yok video

NBA'de Mart ayının en değerlileri belli oldu. 4 maç üst üste rekor kıran Kobe Bryant en değerli oyuncu seçildi.

Abone ol

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Batı Konferansı'nda Kobe Bryant, Doğu Konferansın'da ise Lebron James mart ayının en değerli oyuncuları seçildi.

Batı Konferansı Pasifik Grubu takımlarından Los Angeles Lakers'ta forma giyen Kobe Bryant, mart ayını 40 sayı ortalamayla kapatırken, NBA tarihinin 4 maç üst üste 50 sayı barajını aşan 2. basketbolcusu olarak bu ödüle layık görüldü.

Doğu Konfaransı'da ise, Merkez Grubu'nda mücadele eden Cleveand Cavaliers'ın genç yıldızı Lebron James, takımının mart ayında oynadığı 16 maçın 11'inde sahadan galibiyetle ayrılmasında önemli rol oynadı ve 30.3'lük sayı ortalamasıyla ayın oyuncu oldu.

MART AYININ ANTRENÖRLERİ PAT RİLEY VE GREGG POPOVIC

Ligde mart ayının antrenörleri ise Miami Heat'ten Pat Riley ile San Antonio Spurs'tan Gregg Popovic oldu.

Geçen yılın şampiyonu Miami Heat'in tecrübeli antrenörü Riley, takımının bir numaralı skoreri Dwayne Wade ile ligin en yüksek 3 sayılık isabet oranına sahip oyuncusu Jason Kapono'dan eksik olmasına rağmen, Miami ekibinin mart ayında oynadığı 15 maçın 11'ini kazanmasını sağladı ve ayın antrenörü seçildi.

San Antonio Spurs'un antrenörü Gregg Popovic ise mart ayında takımına 13-2'lik galibiyet oranı yaşatarak, ayın antrenörü olma başarısı gösterdi.