BIST 9.134
DOLAR 34,25
EURO 37,62
ALTIN 2.926,00

''Naz'ın mücaeleci ruhundan çok etkilendim''

''Naz'ın mücaeleci ruhundan çok etkilendim''

Adı Efsane dizisi yaz sezonunda kendine yer bulan yapımlardan. Tabi yeni sezonla beraber oyuncularda da epey bir değişim oldu. Yeni kadroya katılan Simay Barlas izleyiciler tarafından çok beğeni topladı.

''Naz'ın mücaeleci ruhundan çok etkilendim''

Dizide Naz karakterine hayat veren Simay Barlas, “Adı Efsane kadroya katılmadan önce de takip ettiğim bir diziydi, sevdiğim bir projeye dahil olmak beni elbette çok mutlu etti” diyor. Yeni sezonda kadroya katılan oyunculardan biri olan Simay Barlas oldukça beğeni alıyor. Bakın verdiği samimi röportajda neler dedi? “Adı Efsane” yeni hikayeleri ile yayın hayatına devam ediyor. Siz de ekibe sonradan dahil olan oyunculardansınız. Naz karakteri hakkındaki düşünceleriniz neler? Hikayesi sizi etkiledi mi? - Naz iyi kalpli, pozitif, çabuk pes etmeyen ve kendi ayakları üstünde durabilen bir genç kız. Beni en çok etkileyen de bu mücadeleci ruhuydu. Dizide henüz görmediğimiz ailevi bir problemi var, bu da beni çok etkiledi. “Adı Efsane” kadroya katılmadan önce de takip ettiğim bir diziydi, sevdiğim bir projeye dahil olmak beni elbette çok mutlu etti.

''Naz'ın mücaeleci ruhundan çok etkilendim''

Yaşınız çok genç olmasına rağmen sizi başarılı işlerde görüyoruz. Hedefleriniz veya bir kariyer planınız var mı? - Teşekkürler... Kendimi geliştirip gelebileceğim en iyi noktaya gelmek istiyorum. Bunun için yurtdışında eğitim almayı planlıyorum. Yabancı dil eğitiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ileride tiyatro sahnesinde yer almak en büyük hedeflerimden...

''Naz'ın mücaeleci ruhundan çok etkilendim''

“Adı Efsane”de Naz, Hakan’la duygusal bir bağ kuracak. Ancak Hakan’ın aklında unutamadığı eski aşkı da var. Naz bununla mücadele edebilecek mi? - Naz çok mücadeleci... Kolay kolay pes eden biri değil ve bu yüzden de sonuna kadar mücadele edeceğini düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde hep beraber izleyip göreceğiz, bakalım neler olacak...

''Naz'ın mücaeleci ruhundan çok etkilendim''

Peki siz böyle bir durumda Simay olarak nasıl hareket ederdiniz? - Ben Naz kadar pozitif kalamayabilirdim çünkü o bana göre daha mücadeleci. Ancak gerçekten seviyorsam, onun gibi sonuna kadar mücadele ederdim, sevgimin arkasında dururdum ve sonunda aşk kazanırdı.