BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Muzır şakaya aldırmadı

Hülya Avşar'ın tepki toplayan sorusuna Doğa Rutkay gülüp geçmekle yetindi.

Abone ol

Komedyen Şahan Gökbakar, Hülya Avşar'ın programında "Doğa ile haftada 2-3 kez görüşebiliyoruz" dedi. Avşar "Demek haftada 2 kez sevişebiliyorsunuz" diye espri yaptı. Doğa Rutkay ise "Hülya Hanım herhalde şaka yaptı" diye konuştu.

Hülya Avşar, şov programının son çekimlerinde konuk ettiği Şahan Gökbakar'ı cinsel içerikli sorularıyla köşeye sıkıştırdı. Avşar, Doğa Rutkay'ı kast ederek ünlü şovmene "Kız arkadaşınla neler yaşıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz" diye sordu. Şahan, "Haftada iki-üç kez görüşebiliyoruz" cevabını verince Hülya Avşar bu açıklamaya cinsellikle bir anlam yükledi ve "Demek haftada sadece iki kez sevişebiliyorsunuz" dedi.

Hülya Avşar'ın böyle bir espri yapmasına Doğa Rutkay aldırmadı. Rutkay, "Hülya Avşar'ın hepimizin üzerinde sonsuz kredisi vardır. Biz onu seviyoruz. Bütün bunlara şaka olarak bakıyorum. Şahan nerede nasıl konuşacağını bilen biri" diye konuştu. Şahan Gökbakar ise bu diyalogların gazetelere yansıması üzerine "Ben o programda kız arkadaşımla ilişkimi anlatmadım. Bunu anlatacak kadar da akılsız değilim. Bu konunun uzamasından rahatsız oluyorum" dedi.

Kaynak: www.sabah.com.tr