BIST 8.954
DOLAR 34,29
EURO 37,23
ALTIN 2.991,21
HABER /  GÜNCEL

Muro örgüte darbe vurdu

Kurtlar Vadisi yine nefesleri kesti. Muro'dan örgüte darbe geldi. Final ise can alıcıydı, Hakan'a roket saldırısı oldu. Peki Hakan'ın akıbeti ne olacak?

Abone ol

İNTERNETHABER

Kurtlar Vadisi Pusu 37. bölümüyle yine izleyenleri soluksuz bıraktı. Geçen bölümden taşıdığı soruları cevaplarken bir sonraki bölüme de heyacanı taşımayı ihmal etmedi...

Kabil'den İskenderin yerini öğrenemedi Polat. Ancak uzun zamandır beklediğimiz Polat'ı bu bölümde seyrettik. Uzun zamandır sevenleri üzülüyordu Polat'ın ve adamlarının çektiği eziyetlere. Ya adamlarından biri yakalanıyordu yada kendi ölümden dönüyordu. Bu bölümde Polat o özlenen zekasını ve dikkatini gözler önüne serdi. Öyle ki ihtiyarlara bile sert çıkmaktan çekinmedi.

MURO YİNE DÖKTÜRDÜ

Kim ne derse desin Muro izleyenlerin sempatisini kazanmaya devam ediyor. İnfaz kararından sonra kaybolan Muro geçen bölümde tekrar ortaya çıkmıştı. Şimdilik beklediğimiz gibi itirafçı olmadı. Devlete sığınmadı ama o yönde ilerlemeye devam ediyor..Bu bölümde yine Muro, Polat'a Deli Hüsnü kanalıyla ulaşmaya çalıştı ve bunu başardı da. Bir farkla... Polat'a değil Memati'ye ulaştı. Neticede Muro istediğini aldı ve örgüte büyük darbe vurdu.

MEMATİ SIKINTISI

Polat'ın diğer sorunlarının üzerine bir de Memati eklendi. Memati artık iyice ekipten dışlandığını düşünmeye başladı. Bu da ilerleyen bölümlerde Polat'ın en ciddi sorunlarından biri olacağa benziyor.

HALO EVLENDİ

Tuncay kendine geldi ancak 4 sene öncesine döndü. Kısmi hafıza kaybıyla. Halo Dayı muradına erdi ve evlendi. Uzun zamandır kenarda kıyıda kalan Eren tekrar sahalara dönecek gibi. Geçen bölüm Yıldız'a karşı derin eylem planları yapan Bulut bu bölümde yoktu ve yokluğu hissedildi..

SENARİSTLER TERS KÖŞEYE YATIRDI

Ve bölümün finalinde senaristler bizleri yine bir hafta merak içinde bırakmak adına bir sürpriz yaptılar. Biz İskender'in adamını koridorda beklerken ve yakalandığını düşünmüşken asıl adamın komisyon üyelerinden biri olması zekice ve bizleri ters köşeye yatıran bir ayrıntı olarak karşımıza çıktı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Peki gelecek bölümde ne olacak? Hakan o roket saldırısından kurtulabilecek mi?

Büyük bir ihtimalle evet.. Hakanın tüm yaptıklarından sonra bu şekilde ölmesi hem izleyenlere hemde Abdülhey ve Memati'ye büyük haksızlık olur. Polat son anda o odadan Hakan'ı çıkaracaktır. Tabii ki bu sadece tahmin. Ancak bu zamana kadar ki akış Hakan'ın bu şekilde ölmesine izin vermeyecektir. Haklı çıkıp çıkmayacağımızı önümüzdeki hafta hep birlikte göreceğiz...