Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi! Havyardan battı

Oyuncu Murat Yıldırım, Mehmet Tosmur’la Bebek’te açtıkları 'havyar' dükkanını kapatmak zorunda kaldı. Sebebi ise yüksek kira gideri ve maliyetler.

Murat Yıldırım, 1 yıl kadar önce Mehmet Tosmur'la ortak olup Bebek'te bir havyar dükkanı açmııştı. Açtığı dönemde ünlü dostlarından destek görmüştü. Ancak işler pek Murat Yıldırım'ın istediği gibi gitmemiş olsa gerek ki, o dükkandan kötü haber geldi. Murat Yıldırım battı.

Murat Yıldırım, bir yıl önce havyar üretimi yapan Mehmet Tosmur’la ortak olmuş ve Bebek’te bir dükkan açmıştı.

İş birliğini Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir davetle açıklayan oyuncu, sanatçı dostlarından destek görmüştü.

Royal Caviar adlı bir mekan da açan Murat Yıldırım, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıyamadı. Oyuncu, yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle dükkanını kapattı.