BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.820,39
HABER /  MEDYA

Murat Ongunun PAPA TAKTİĞİ

Habertürk çok iddialıydı bu fotoğraf için. Ama haksız çıktılar. Ve bakın hangi taktik ile yırtmaya çalıştılar.

Abone ol

Habertürk, AA'nın 2007 takviminde yer alan Kasım ayı fotoğrafını bir polemik konusu yapmak istedi. Anıtkabir ile Kocatepe Camii'ni yanyana gösteren fotoğrafın fotomontaj olduğunu ileri sürdü.

Ana Haber sunucusu Murat Ongun, iddiasında o kadar ısrarlıydı ki "Böyle bir açı olduğu ispat edilsin, canlı yayında özür dileyeceğim" dedi.

O AÇI VAR
Ve bugün... O açının olduğu ispat edildi. Murat Ongun verdiği sözü kısmen tuttu. Önce lafı evirdi çevirdi, sadece kendisinin değil, Ankara'yı bilen herkesin bu açıdan habersiz olduğunu öne sürdü.

Sonunda ağzından baklayı çıkardı. Ongun, "AA Genel Müdürü ve fotoğrafı çeken Tolga Adanalı kesinlikle haklı. Tolga'yı 2 kez tebrik ediyorum. Açının olduğunu ispat etti" dedi.

Bu açıklamanın ardından geriye o iki kelime kalmıştı. Haksız çıktığı taktirde "özür dileyeceğim" sözünü tutması beklendi. Ama Murat Ongun, "siz haklısınız" dedi, "Özür dilerim" diyemedi.

PAPA TAKTİĞİNE YATTI

Ongun bir nevi Papa Benedikt'in taktiğini güttü... O da malum Hz. Muhammed ile ilgili sözleri için "üzgünüm" demiş ama "özür dileme"mişti...

Çok mu zordu "ÖZÜR DİLERİM" demek Murat Ongun... Neden unuttun o iki kelimeyi... Yoksa bilerek mi söylemedin... Bu olmadı... Bunu saymayız... Adam gibi bir özür bekliyoruz... İki kelime: "ÖZÜR DİLERİM"... Hepsi bu...

Hem Özür dilemek erdemdir Murat Ongun! Aşağıda söylediklerinin gereğini derhal yerine getirmelisin.


//