BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

’’Müdahaleyi vicdanınıza bırakıyoruz’’

Taksim’deki müdahale sırasında polisle karşı karşıya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, meydandan ayrıldı. Tekin, “Müdahalenin ...

Abone ol

Taksim’deki müdahale sırasında polisle karşı karşıya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, meydandan ayrıldı. Tekin, “Müdahalenin tamamını sizin vicdanınıza bırakıyoruz” dedi.
Taksim meydanındaki polis müdahalesinin ardından çevrede alınan güvenlik önlemleri yeniden normale döndü. Polisin yaptığı müdahale sırasında meydanda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, meydandan ayrıldı. Polisin yaptığı müdahaleyi değerlendiren Tekin, “Müdahalenin tamamını sizin vicdanınıza bırakıyoruz. Başka bir şey demiyorum. Daha önce alınmış bir yargı kararı var. 6 Haziran’da alınan bu karar kamuoyuna yansıtılmış olsaydı. Bugüne kadar yaşanan bu olaylar yaşanmayacaktı” dedi.

’’MİLLETVEKİLLERİMİZ İŞYERLERİNE SIĞINDI’’
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise polisin yaptığı müdahale sırasında milletvekillerinin ve bazı CHP’lilerin gazdan etkilendiğini söyledi. Salıcı, “Tabii milletvekillerimiz de parti üyelerimiz de gazdan etkilendiler. Şuan bir kısmı bazı işyerlerine sığınmış durumda. Dinleniyorlar şuan, bir taraftan da bize gelen yardım talepleri ile ilgili görüşme yapıyorlar. İl merkezimiz açık, sabaha kadar açık olacak. Orada arkadaşlarımız var herhangi bir şekilde sağlık desteği almak isteyenler için” şeklinde konuştu.
Taksim Meydanda durum şuan sakinliğini korurken, polis sokak aralarında yaptığı müdahalelerde çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.
(İHA)