BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Mucizenin fotoğrafını çekti

Sivas'da objektiflere takılan bu görüntü günün fotoğrafı oldu. Üç kişiye mezar olan otomobilden bir kişi mucize eseri kurtuldu!

Abone ol

Mucize bu kez bir fotoğraf karesine sığdı. Dedelerini ziyaret etmek için yola çıkan Yılmaz ailesi, karşı yönden gelen otobüsün altında kaldı. Üç kişi yaşamını yitirirken, Hürdan kurtuldu.

Sivas'ın Zara yakınlarında dün sabah Ankara’dan Erzurum’a giden Hürriyet Yılmaz yönetimindeki otomobil, İstanbul’dan Erzurum’a yolcu taşıyan Celil Özdemir yönetimindeki yolcu otobüsünü sollamak istedi.

 

 Korkunç kazada bir aile yok oldu! Babası, annesi ve kardeşini kaybeden Hürdan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Bu arada Yılmaz ailemisinin Erzurum'da rahatsız olan dedelerini ziyarete gittikleri belirtildi.



Ancak, görgü tanıklarının ifadesine göre otomobil, otobüsün bulunduğu şeride erken girmeye çalışınca altında kaldı. Sağa manevra yapan otomobil otobüsün altında kaldı ve sürükledi.

Olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin otobüsün altından vinç yardımıyla çıkarabildiği otomobilden 47 yaşındaki sürücü Hürriyet Yılmaz ile 28 yaşındaki eşi Nurdan Yılmaz ve adı belirlenemeyen 15 yaşlarındaki bir erkeğin cesedi çıkarıldı.

Araçtan yaralı olarak kurtarılan 18 yaşındaki Hürdan Güney Yılmaz hastaneye kaldırıldı.