BIST 9.126
DOLAR 34,22
EURO 37,86
ALTIN 2.926,15

Mucize gibi su terapileri

Mucize gibi su terapileri

Suyun nimetleri saymakla bitmez. yaşam kaynağımız su pek çok hastalığa da birebir. yaptığınız birkaç basit uygulamayla hastalık ve ağrılarınızı geçirebilirsiniz. her sorunun bir su yöntemi var. işte onlar...

Mucize gibi su terapileri

Suyun nimetleri saymakla bitmez. Yaşam kaynağımız su pek çok hastalığa da birebir. Yaptığınız birkaç basit uygulamayla hastalık ve ağrılarınızı geçirebilirsiniz. Her sorunun bir su yöntemi var. İşte onlar...

Mucize gibi su terapileri

SOĞUK ALGINLIĞI BAŞLANGICINDA: Kovayı 33 derece sıcaklıkta suyla doldurun. Bacaklarınızı dizlerinize kadar içine daldırın. 15-20 dakika 39 derecede, daha sonra 42 derecede tutun. Daha sonra kurulayın ve 15-30 dakika kadar yatakta dinlenin. Bu süreci soğukalgınlığı belirtileri kaybolana dek her akşam aksatmadan uygulayın.

Mucize gibi su terapileri

REGL SANCISI İÇİN: Sekiz kez katladığınız bir keten bezi kaynar suya koyun. Daha sonra üzerine bir havlu sarın ve sıkın. Sonra bu havlu yumağını karnınıza koyun. Üzerine yün bir bezi iyice sarın. Böyle kalabildiğiniz sürece kalın. Bu işlem karın kramplarına ve ağrılara da iyi.

Mucize gibi su terapileri

UYKU BOZUKLUĞU İÇİN ISLAK ÇORAP TERAPİSİ: Bunun için dizin bir karış altında biten bir çift keten çoraba ihtiyacınız olacak. Bir çift de yünlü çoraba. Önce ketenli çoraplarınızı soğuk suya daldırın. İyice sıkın ve sıcak ayaklarınızın üzerine giyin! Üzerine yünlü çorabınızı geçirin. Islak çoraplarla mümkün olabildiğince kalın.