BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42
HABER /  POLİTİKA

MTV zammı geri mi çekiliyor? Erdoğan açıkladı

2018 yılı için planlanan yüzde 40'lık MTV zammına tepki yağarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğanhükümetin zammı bir kez daha değerlendirebileceğini söyleyerek araç sahiplerine umut verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MTV'ye yapılan yüzde 40 zam için bir kez daha değerlendirilmesini istedi. Erdoğan, değerlendirme sonrası takdirin hükümete ait olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, TBMM'de düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonuna katıldı. Erdoğan burada otomobil sahiplerini umutlandıran bir mesaj vardı.

Erdoğan, yüzde 40 MTV zammına ilişkin, "Şu anki zam oranını Bakanlar Kurulu değelerlendirdikten sonra ne yapılabilir tekrar düşürme olur mu olmaz mı hükümetin takdiridir" dedi.

YÜZDE 15 YERİNE YÜZDE 40 ZAM
Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Naci Ağbal, binek otomobillerin motorlu taşıtlar vergisini gelecek seneden itibaren yüzde 40 artıracaklarını belirtmişti. Zamma vatandaş cephesinden çok yoğun tepki var. Zira 2018 yılı için en fazla artırım yüzde 15 olmalıydı.

Yeni Şafak yazarından yüzde 40'lık MTV zammına tepki

Fatih Portakal’dan çok konuşulacak MTV zammı yorumu

Araba vergisi ne kadar oldu? - 2018 MTV araç vergileri

Yüzde 40'lik MTV zammının sebebi! Para nereye gidecek?