BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.821,03
HABER /  SPOR

Mourinhodan ayrılma sinyalleri

Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, takımından ayrılma sinyalleri verdi.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında İspanya'nın Valencia takımını deplasmanda 2-1 yenerek yarı finale adını yazdıran Chelsea'nin teknik direktörü Mourinho, maçtan sonra yaptığı açıklamada, İngiltere'de kalmak istediğini, ancak hayatta bazen işin sadece istemekle bitmediğini söyledi.

Mestalla Stadı'nda 40 yıldır galip gelemeyen İngiliz takımlarının bu serisine dün akşam son veren Chelsea'nin teknik patronu, ''İngiltere'de, Chelsea'de kalmak istiyorum. Ancak, hayat bazen senin beklentilerini karşılamıyor. Bu takımla birlikte çalışmayı seviyorum. Eğer Chelsea'de menajer değilsem başka bir takıma giderim'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam yapılacak Liverpool-PSV Eindhoven maçının ardından yarı finaldeki rakibi belli olacak Chelsea'nin başarılı teknik direktörü, 2 yıl önceki Liverpool maçına atıfta bulunarak, ''Bu bir intikam maçı olmayacak. Futbolda intikam olmadığı gibi benim hayatımda da intikam hissi yoktur'' dedi.

Liverpool'un bu akşam sahasında rakibi önüne deplasmanda aldığı 3-0'lık galibiyetin rahatlığıyla çıkacağına vurgu yapan Mourinho, yarı finaldeki muhtemel rakibiyle ilgili olarak, ''Bizim sakat ve cezalı futbolcularımız var. Liverpool ise oldukça rahat. Dolayısıyla onlar maça bizden önde başlayacaklar'' yorumunda bulundu.

Son 2 yıldır Premier Lig'de takımı şampiyonluğa ulaştıran, bu sezon da lider Manchester United'ın 3 puan gerisinde şampiyonluk kovalayan Chelsea, bu sezon lig kupasını kazandı. Mavi-beyazlı takım İngiltere Kupası'nda da yarı final oynayacak.