BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Moto GPye az kaldı

Moto GP'de Türkiye Grand Prix'sine az bir zaman kalırken, satışa çıkan biletlere büyük ilgi var.

Abone ol

Motorsiklet yarışlarının Formula 1'i olarak kabul edilen Moto GP'de Türkiye Grand Prix'sine az bir zaman kalırken, yarışseverler satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösteriyor.

Türkiye Motorsiklet Federasyonu'ndan (TMF) yapılan açıklamada, 28-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul Park Pisti'nin ev sahipliğini yapacağı Moto GP Türkiye Grand Prix'si biletlerinin Biletix ile TMF gişelerinden satışa çıkarıldığı belirtilirken, talebin oldukça yüksek olduğu kaydedildi.

Satışa çıkan toplam 80 bin biletin 49 bininin bir hafta içinde tükendiği açıklanırken, organizasyon tarihine kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor. TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ise açıklamasında, yarışa olan
ilginin beklentilerinin üzerinde olduğuna dikkat çekerek, ''Geçen yıl ilk defa yapmamıza rağmen organizasyonumuz uluslararası medya ve motorsporları otoritelerince tam notla ödüllendirildi. Bu yıl tecrübemizin de eklenmesiyle daha mükemmel bir yarış organizasyonu yapacağız. Maddi olarak imkanlarımızın darlığını ekibimizin özverili çalışmasıyla aşmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

Uçar, bu yıl bilet fiyatlarını çok daha uygun hale getirdiklerini vurgularken, Moto GP Türkiye Grand Prix'sinin bilet fiyatları şöyle oluştu:

Ana Tribün GOLD (Dev ekran karşısı).........: 90 YTL
Portatif Tribün SILVER 1(Dev Ekran Karşısı).: 50 YTL
Portatif Tribün SILVER 2....................: 25 YTL
Açık Alan...................................: 10 YTL

AA