BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,89
ALTIN 2.826,44
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

MOSSADın web sitesi karartıldı!

İnsani yardım taşıyan gemilere yönelik İsrail'in başlatmış olduğu kanlı operasyona sanal alemdede protestolar sürmekte...

Abone ol

İNTERNETHABER / Özel

İsrail'in Filistine uyguladığı ambargo ve beraberinde insani yardım taşıyan gemilere yönelik İsrail'in başlatmış olduğu kanlı operasyona sanal alemdede protestolar sürmekte...

Cyber Warrior Grubu "Rotamız İsrail, Gücümüz Hack" diyerek İsrail'in resmi kuruluşlarına ait websitelerinin hack edilmesi için düğmeye bastı.

İsrail'in Gemilere uyguladığı Karartma uygulaması ile bağlantıları kesmesine karşılık olarak Cyber Warrior AKINCILAR grubu, İsrail bağlantılı Resmi Sitelere aynı uygulamayı gerçekleştirerek sitelerin bağlantılarını kesti.

Başta İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanlığı , Spor Bakanlığına bağlı fedarasyon ve beraberinde İsrail'in İstihbarat Servisi Olan MOSSAD'ın Websitelerini Erişime Kapatıp, Filistine uygulanan Ambargonun Kaldırılmadığı Sürece Protestolarına Devam Edecekleri Mesajını bıraktılar.

İNTERNETHABER, Cyber Warrior Enformasyon Sorumlusu PASHA ile yapılan bu sanal saldırılara yönelik bir söyleşi yaptı. Kendisi saldırılara yönelik sorularımızı cevapladı.

İşte o söyleşideki soru ve cevaplar;

- Cyber Warrior Grubunun Daha Öncede Bu Tip Eylemleri Olmuşmudur ?

Cyber Warrior Grubu 2001 yılında kurulmuş olup belli bir misyon çizgisinde ilerleyip, bu zamana kadar çizgisinden hiç sapmadan misyon'a aykırı olan, siteler için tepkisini göstermekte asla gecikmemiştir.

- Grubun Misyonu Hakkında bilgi verebilirmisiniz?

İnanç ve Ahlaki değerler aykırı yayınlar, Türkiye Aleyhtarı yayınlar, Kamu vicdanını olumsuz etkileyen etkenler içeren sayfalara karşı mücadele etmektir. Bizim Değerlerimize Aykırı herhangi bir saldırı olmadığı sürece hiç bir yayın mucadele kapsamına girmez.

- Daha önce yapmış olduğunuz eylemlerden biraz bahseder misiniz?

Tabiki... 4 temmuz 2003 de Askerlerimizin başına çuval geçirilmesini protesto amaçlı 1500 Amerikan sitesini hack etmiştik bu tüm dünya basınında yankılanan bir olaydı, resmi kurumlarımızı hackleyen dünyanın en iyi hackerları olarak bilinen brezilyalı hackerlara karşılık olarak 6 akın sonucu 10.000 den fazla Brezilya sitesi hack ettik, aynı şekilde buna benzer bir çok akın gerçekleştirilmiştir. Daha detaylı bilgiyi cyber-warrior.org neler yaptık! kısmından inceleyebilirsiniz.

- İsrail için yapılan hack saldırıları yapılmadan önce nasıl bir yol izlediniz?

Öncelikli olarak Gazze'ye insani yardım taşıyan sadece masum sivillerin bulunduğu beyaz bayrak açmış bir gemiye yönelik yapılan bu kanlı baskının hemen ardından, Cyber Warrior Grubu üst yönetimi toplanarak durumla ilgili görüşmüş, gerekli hazırlıkların başlatılması Resmi websitelerin tespitini Yapıp ivedi olarak gereken cevabı vermek için AKINCILAR grubuna talimat doğrultusunda gereken izin verilmiş olup İsrail'e ait yüzlerce site hack edilmekle kalmayıp bunların içersinde en önemlisi İsrail Donanmasına bağlı deniz kuvvetleri komutanlığı hack edilerek Gereken mesajı verdi. Hemen Ardından MOSSAD'a düzenlenen karartma saldırısı içinde MOSSAD'ın sayfasını karartıp erişimi uzun süre kestik, ve beraberinde bakanlıklara bağlı fedarasyon websiteleride hack edilerek İsrail'e sanal olarak büyük bir karartma uygulayıp mesajımızı iletmeyi başardık.

- İsrail için yapılan bu hack saldırılarını sadece AKINCILAR adlı grup uyelerimi gerçekleştiriyor?

Büyük bir kısmını AKINCILAR gerçekleştirmekte, ama alınan kararla aynı şekilde AKINCILAR Grubuna dahil olmayan Üyelerimiz içinde Açık Hedef ve gereken izinler doğrultusunda seferberlik ilan ettik. AKINCILAR yanı sıra Tüm cyber Warrior grubu uyeleride israil sitelerine hep bir yandan karartma uygulayarak İsrail siterine gereken mesajımızı bırakıyorlar.

- İsrail'e yapılan Hack Saldırıları ne zaman bitecek ?

Filistine uygulanan Ambargo kaldırılmadığı sürece, nefeslerimizi hep enselerinde hissedecekler.

- Son olarak düşüncelerini alayım...

Bizler Osmanlı Torunlarıyız, Filistindeki Kardeşlerimizin, Gazzeye sadece insani yardım götürmek,yardımların ulaştığını görmek isteyen ve kanlı baskına karşı direnenlerin Arkasındayız, Kanlı Baskında hayatını kaybeden Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, Gazze İsrail'in Sonu Olacaktır!

İsrail Bildirim linki : http://www.cyber-warrior.org/israil/