BIST 10.100
DOLAR 34,14
EURO 38,01
ALTIN 2.891,33
HABER /  SPOR

Morientes gitti gidiyor

Sol Campbell’dan sonra şimdi de Fernando Morientes’in elden kaçması gündemde.

Abone ol

Fener'e bir kötü haber daha, Morientes de uçuyor

Arsenalli savunmacı Sol Campbell"ın kaçırılmasının ardından, İspanyol golcü Morientes'in de R.Betis ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi

Ayrılmayı planlıyor

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım"ın başkanlığı bırakmasının ardından, tüm yönetimin kongre kararı alması ve transferi pazartesiye kadar ertelemesi yüzünden dış transfer hedeflerinden bir bir uzaklaşıyor. Sol Campbell"ın transferinin hayale dönüşmesinin ardından şimdi de Fernando Morientes"in elden kaçması gündemde. Yeterli derecede forma şansı bulamaması nedeniyle geçtiğimiz hafta içinde Liverpool"dan ayrılacağını açıklayan İspanyol golcünün, İspanya"dan Real Betis ile görüştüğü belirtildi.

İki talibi daha var

Liverpool"un Real Madrid"den 18 ay önce 7 milyon Pound bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmasına rağmen, senelik 2 milyon Pound"u bulan yüksek maliyetinden kurtulmak için 30 yaşındaki golcüyü göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Teknik direktör Rafael Benitez"in Betis"ten gelen 2 milyon Pound"luk teklife sıcak baktığı kaydedildi. Morientes için devrede olan diğer iki takımın da 2004"te Şampiyonlar Ligi finali oynadığı eski kulübü Monaco ile Espanyol olduğu ifade edildi.