BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Miras için değer mi hiç ?

Mirasına el koymak istediği babasını öldürtmeye azmettirdiği öne sürülen bir kişiyle birlikte 8 kişi gözaltına alındı...

Abone ol

Mirasına el koymak istediği babasını öldürtmeyeazmettirdiği öne sürülen bir kişi ile suç örgütünün diğer üyeleri olduğu bildirilen 8 kişi gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, gümrük ve zeytin ticareti yapan H.A'nın 16 Kasım 2006 tarihinde Bahçelievler'de otomobilinin içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanmasıyla ilgili başlatılan çalışmada, saldırıyı H.A'nın oğlu V.A'nın azmettirdiği anlaşıldı.

Polis, V.A. ile aynı çıkar amaçlı suç örgütü içerisinde oldukları belirlenen biri kadın 8 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerde 2 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Babası tarafından açılan ayrı bir iş yerinde ticaret yaptığı bildirilen V.A'nın, para sıkıntısı dolayısıyla mirasa el koymak istediği, babasını öldürtmek için çete üyelerine 80 bin dolar teklif ettiği öne sürüldü. Şubedeki işlemleri tamamlanan V.A ile diğer 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Bu arada, Beyoğlu'nda da 2 kişinin, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu maddeyle yakalandığı bildirildi.