BIST 9.976
DOLAR 34,00
EURO 38,04
ALTIN 2.831,82
HABER /  GÜNCEL

Minik serçenin Radikali

Bugünkü Radikal gazetesini ünlü sanatçı Sezen Aksu hazırladı. Minik serçe haber toplantısına köpeğini de götürdü.

Abone ol

Radikal gazetesi 10. yılı dolayısıyla başlattığı konuk editör uygulamasında yazar Orhan Pamuk’tan sonra Sezen Aksu’yu ağırladı. Gazetinin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna bu hafta Sezen Aksu oturdu. Aksu, yöneteceği haber toplantısına köpeği Cano’yla geldi.

Gazetenin yayın yönetmeni İsmet Berkan ve bölüm müdürleriyle hemen haber toplantısına geçen Aksu, önce önerileri dinledi. Heyecanlı olduğu gözlenen Aksu, haberlere sade bir vatandaş gibi yaklaşacağını söyledi.

Kendi özel hayatını haberlere yansıtmamaya çalışacağını belirten Aksu, “Hassasiyetlerimi dile getirdiğim birşeyler hazırladım. Gazeteyi gazeteciler çıkaracak, ortak konularda katkıda bulunmaya çalışacağım. İnşallah kimseyi hayal kırıklığına uğratmam” dedi.

Öte yandan, toplantının bir başka misafiri olan Sezen Aksu’nun köpeği Cano, haber tartışmalarını uzaktan izlemeyi tercih etti.

Sezen Aksu, gazetenin manşeti ile ipuçu vermezken, bu konuyla ilgili soruyu da bir gazeteci gibi yanıtladı. Aksu, “Manşetin söylenmeyeceğini ben bile biliyorum” diye konuştu.