BIST 9.109
DOLAR 34,23
EURO 37,63
ALTIN 2.920,55
HABER /  SPOR

Milli yıldızın zor günleri

İspanya'nın Villarreal takımında oynayan ve sakatlığından dolayı sezonu kapatan Nihat Kahveci duygusal konuştu.

Abone ol

İspanya'nın Villarreal takımına geldiği ilk sezonda, şanssız bir biçimde sol diz bağlarının kopması sonucu sakatlanan Türk futbolcu Nihat Kahveci, "Ağlamak, iyileşmeme yardım etmez" dedi.

İspanyol basınına açıklama yapan Türk futbolcu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Ameliyatın üzerinden 4 gün geçti ve ayağa kalkıp hareket ediyorum. Eğer üzülürsem tekrardan iyi olmam daha uzun zaman alacak. Elbette ki bu durumda olmak istemezdim ama şu an sadece olanları kabullenip en kısa zamanda buna göğüs germeliyim" diye konuştu.


İspanyol futbolunda bu sezon 20'ye yakın futbolcunun benzer diz sakatlığı geçirmiş olmasıyla da ilgili olarak Türk futbolcu, "Bu diz sakatlıklarının nedenleri üzerine araştırılma yapılmasını isterim. Her hafta bir futbolcunun sakatlanması normal değil" yorumunu yaptı.

Diz sakatlıklarıyla ilgili olarak El Mundo Gazetesi'nde yayımlanan bir araştırma haberde ise, diz sakatlıklarının en büyük nedeni olarak "futbolcuların, eskisi gibi ayakta sağlam duran kramponları değil bunun yerine göze hoş gelen ancak ayağa güven vermeyen kramponları giymeleri ve kaygan çim" gösterildi.