BIST 9.774
DOLAR 34,06
EURO 37,92
ALTIN 2.801,44
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li kadınlardan 8 Mart kutlaması

MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanlığı, 8 Mart etkinlikleri kapsamında Gazi Tıp'ı ziyaret etti!

Abone ol
MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanlığı, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi Kadın ve Doğum Servisi’ni ziyaret etti.
Başkan Firdevs Poyrazoğlu, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede kadınların ülke, toplum ve aile içindeki önemine değinerek, “Kadınlarımız milletimizin kaynağı, toplumsal hayatın temeli ve ülkemizin en önemli sembolüdür” dedi.

MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanlığı, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi Kadın ve Doğum Servisi’ni ziyaret etti. MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Poyrazoğlu, gerçekleştirilen ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, kadınların ülke ve aile içindeki önemine değinerek, “ Kadınlarımız milletimizin kaynağı, toplumsal hayatın temeli ve ülkemizin en önemli sembolüdür” dedi. Poyrazoğlu, açıklamasında, gerek aile gerek toplum içinde, birlikte ülkemizi iyiye ve güzele götürmenin en büyük onurunun Türk kadınına ait olacağını ifade etti.

“Dünyada her şey kadının eseridir” diyen Başkan Poyrazoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Toplumsal hayatta en büyük yük kadınlarımızın omuzlarındadır. Dünden bugüne kadınlarımızın gösterdiği fedakârlıkları hiç bir şekilde toplum olarak unutamayız. Türk milletinin aile yapısında kadının rolüne baktığımızda, karar verme mercilerinde onları görürüz. Osmanlı İmparatorluğunun beylikten imparatorluğa geçiş sürecinde, daha geniş coğrafyalara ulaştırmada yine onları görürüz. Hayme Ana’dan Nene Hatun’a, üç kıtaya yayılan Osmanlı’dan, Cumhuriyetin temellerinin atılmasına kadar her dönüm noktasında yine Türk kadını vardır. Dünyada eşi benzeri görülmemiş fedakârlıklar gösteren Türk kadını, bizim annelerimiz, bizim kardeşlerimiz, bizim kızlarımızdır.
Türk Kadını, geleneklerine bağlı, modern, yenilikçi ve sürekli gelişmeye açık duruşuyla, Ülkesi için geleceğe ışık tutmaya devam ediyor..

Bu duygularla, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nü kutlar; kadınımızın her alanda hak ettiği yerde olması için her türlü çalışmanın, Bilge, Öncü ve Önder Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde MHP çatısı altında yapılmakta olduğunu önemle belirtmek isterim.”