BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Meryem Uzerli, Berlin’de bulunan La Banca Restoran’ın açılışında kendisine ev hediye edildiğine dair söylentileri açıklığa kavuşturdu.

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Berlin’de bulunan La Banca Restoran’ın açılışına katıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meryem Uzerli, anlaşma imzaladığı Dubaili kanal tarafından kendisine 1.5 milyon dolarlık bir ev hediye edildiği iddiası hakkında da konuştu: “Bugüne kadar kimse bana ev hediye etmedi ama etmek isterlerse ‘hayır’ demem yani!”

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Çok neşeli görünen ünlü oyuncu, “Keyfim yerinde. Berlin’de çok mutluyum ama ocakta İstanbul’a geleceğim. Bayağı özledim orayı. 1,5 senedir hiç gelmedim. Ev tuttum bu sefer, kızım Lara’yla orada kalacağım. Zaten artık benim evim Lara... Lara nerede olursa ben de orada olurum, ben neredeysem Lara da orada” dedi.

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Anlaşma yaptığı Dubaili kanalın patronları tarafından kendisine ev hediye edildiği iddiası ise Uzerli’yi güldürdü: “Bugüne kadar kimse bana ev hediye etmedi ama etmek isterlerse ‘hayır’ demem yani. Bu haberler doğru değil. Berlin’e yatırım yaptığım da doğru değil. Sadece Lara’yla yaşadığım evim var, o kadar. Arabam bile yok. Bir bisikletim var, ona biniyorum. Sırf haber yapmak için haber yapıyorlar. Bana ne ev hediye ettiler ne de yatırımım var.”

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Meryem Uzerli, Berlin’de bir gününün nasıl geçtiğini de şöyle anlattı: “Sabahları Lara’yla kalkıyor, bisiklete biniyoruz. Parka gidiyoruz, kafeye gidiyoruz. Bazen arkadaşlarımla buluşuyorum. Şu an çok mutluyum, çünkü ocak ayından itibaren kızım da Türk kültürünü hissedecek. Almanya’da Türk kültürüyle çok bağlantımız yok, ailem de uzakta. Ama ocaktan itibaren Türk kültürüne alışacak, bu beni çok sevindiriyor.”