BIST 10.682
DOLAR 32,56
EURO 35,19
ALTIN 2.472,77
HABER /  GÜNCEL

Mersin'de transferde mutlu son

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, uzun süredir yılan hikayesine dönen Tonia Tisdell transferine açıklık getirdi.

Abone ol

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Ankaragücü'nden ayrıldıktan sonra Samsunsporla sözleşme imzaladığı için zora giren Tonia Tisdell transferinde mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

Mersin İdman Yurdu'nda başkan Ali Kahramanlı, önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir yılan hikayesine dönen Tonia Tisdell transferine açıklık getiren Kahramanlı, "Uzun zamandır Ankaragücü'nden Tonia Tisdell'i almak istiyorduk. Ancak kendisi Samsunsporla sözleşme imzalayarak sıkıntılı bir duruma düşmüştü. Oyuncuyla da her konuda anlaştık ve Tisdell geçen sezon olduğu gibi bu sezon sonuna kadar da bizim formamızı giyecek" diye konuştu.

"NURULLAH SAĞLAM İZİN İSTEDİ AMA KABUL ETMEDİK"
Ali Kahramanlı, "Nurullah Sağlam benden izin istedi, ancak buna müsaade etmedim. Kendisine, 'Biz sizinle yola çıktık, inişlerimiz olabilir ama bu kötü günleri atlatacağız, biz yönetim olarak yolumuza sizinle devam etmek istiyoruz' dedim. Önümüzde çok önemli Fenerbahçe maçımız var" ifadelerini kullandı.

"KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ"
Kahramanlı, futbolculara alacağı olan 1.5 milyon lirayı bugün dağıtacaklarını, kalan 700 bin lirayı da 4 Şubat'ta yapılacak olan genel kuruldan sonra vereceklerini söyledi.

Son 5 maçta alınan mağlubiyetleri de değerlendiren Kahramanlı, "Ben şimdiye kadar hiçbir futbolcuya ceza vermedim, onlar da görev bilincinde olsunlar. Mersin İdman Yurdu çok büyük bir camia, kötü günleri de geride bırakacağız" diyerek sözlerine son verdi.