BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,07
ALTIN 2.841,88
HABER /  SPOR

Mehmet Topuz o şapkayı taktı

Fenerbahçeli Mehmet Topuz Şükrü Saraçoğlu'nda yeniden imza attı. İddialı konuşan Topuz Fenerbahçe şapkası taktı.

Abone ol

Transer sezonunun olay ismi Mehmet Topuz Şükrü Saraçoğlu'nda imza şov yaptı. Fenerbahçe'yle 3 yıllık resmi sözleşme imzalayan Topuz Saraçoğlu'nda taraftar ve basının karşısına çıktı. Medya mensupları imzaya büyük ilgi gösterdi. 30'un üstünde kamera ve muhabir töreni takip etti.

BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK

Fenerbahçe formasıyla yeniden imza atan Topuz "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak şapkasını taktı. Fenerbahçe formasını öpen Topuz "Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Şampiyonlukta payım olacak ve herkes görecek" diye konuştu.

YILDIRIM BEŞİKTAŞ'I PROTESTO EDENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

İmza töreninde konuşan Yıldırım Beşiktaş'a sağduyulu mesajlar verdi. Transferle ilgili Beşiktaş'tan "büyük camia" diye söz edince tribünlerden protesto sesleri yükseldi. Yıldırım o anda 'hayır hayır' diyerek "onlar hata yapmış olabilirler hoş karşılayacağız cevabını" verdi.

Topuz gece yarısı nasıl getirildi?

Okumak için tıklayın



Mehmet Topuz ve Aziz Yıldırım stadın ortasına kurulan platforma birlikte yürüdü. Topuz taraftarın coşkulu tezahüratlarına elle selamlayarak karşılık verdi.

BİR TRANSFER NASIL YAPILIR

Yıldırım, "Bir transfer nasıl yapılır bunu bugün burada hep beraber yaşayacağız. Mehmet'e üç yıldır Fenerbahçe formasını giydirmek için uğraştık" diye konuşunca taraftar 'büyük başkan' tezahürattları ile stadı inletti. Başkan Yıldırım daha sonra "Sözleri genç oyuncuya veriyorum o size bir şeyler söyleyecek" dedi ve sözü Topuz'a bıraktı.

HERKES GÖRECEK

Topuz törende şunları söyledi: "Şu an çok mutluyum ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim, ama eskiyi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe formasın uzun yıllar giymek istiyorum. Şu an istediğim ilk iki şey taraftarın bana güveni ve ikincisi tatildir. Şampiyonlukta payım olacak ve bunu herkes görecektir. Hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum."

Topuz'un resmen Fenerbahçeli olduğu an

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ! 



BEŞİKTAŞ BÜYÜK CAMİA AMA BİZE SORABİLİRLERDİ

Daha sonra söz alan Yıldırım, şunları söyledi: "Her şeyin sırası var. Tören planlıdır ve herşeyi göreceksiniz. Tranferin öyküsünde Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a Kayserili yöneticilere teşekkür ediyorum. Mehmet Kayseri'de yetişti ve oradan buraya geldi. Onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş Kulübü de büyük bir camiadır. Bizler gibi. Bu transferin nasıl yapılacağı konusunda heyacanlarından dolayı hata yapmış olabilirler. (tribünlerden ıslık sesleri gelince 'hayır' diyerek karşı çıktı. )

HOŞ GÖRÜYLE KARŞILAYACAĞIZ

Onları hoşgörüyle karşılayacağız. Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri çok önemli camialardır. Onlarsız olmaz. Onlara saygımız sonsuz. Önümüzdeki dönemlerde inşallah böyle sorunlu transfer dönemi yaşamayız.  Nobre konusunda beni aradıklarında ilgilenmediğimizi ve rahat olmalarını söyemiştim. Bu konuda da bizleri arayıp Mehmet ile ilgili bizim fikrimizi öğrenmeleri daha bizi mutlu ederdi. Ama olmadı inşallah bundan sonraki transferlerde dostane şekilde hallederiz."

TOPUZ'UN ŞOVUNDAN GÖRÜNTÜLER VE DİĞER AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

  



FORMAYI ÖPTÜ

Konuşmaların ardından Topuz soyunma odasına gitti ve Fenerbahçe formasıyla geri döndü. Yıldırım daha sonra Mehmet Topuz'a bir taraftar liderinin getirdiği üzerinde “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” yazılı şapkayı giydirdi. Bu arada formasını öpen Topuz törenin bir parçası olarak imzaladığı topları tribünlere yolladı.

TARAFTAR BEŞİKTAŞ'A YÜKLENDİ

İmza törenine yaklaşık 3 bin taraftar katıldı. Tepkilerin odağında ise Beşiktaş vardı. Bu arada taraftarlardan 'kıskananlar çatlasın' ve 'bir gün herkes Fenerli olur' 'Beşiktaş eziktir ezik kalacak' tezahüratları yapıldı.

YENİ TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Daha sonra söz alan Ali Koç, "Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun. Başkanımız söylenecekleri söyledi. İyi ki geldiniz sağ olun var olun… Yeni transferler devam edecek. Fenercell'den duyduğunuz haberlere inanın ve bizi izlemeye devam edin" diye konuştu.

ÖNCE FORMAYI ÖP SONRA ÖZÜR DİLE

Transferinde önce Beşiktaş ile anlaşıp siyah-beyazlı formayı giymek istediğini açıklayan ancak daha sonra Fenerbahçe'ye “Evet” diyen Mehmet Topuz için taraftarlar tezahürat besteledi.

Taraftarlar, tören öncesi tempo tuttukları “Önce formayı öp, sonra özür dile, bu taraftar seni basacak kalbine” şeklindeki tezahüratı, Mehmet Topuz yöneticilerle birlikte platforma doğru yürürken yüksek sesle tekrarladı. Taraftarlar bu sırada “Bir gün herkes Fenerli olur” şeklinde de tezahürat yaptı.

TÖRENDEN FOTOĞRAFLAR

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]