BIST 8.699
DOLAR 34,26
EURO 37,40
ALTIN 2.922,29

Mehmet Günsür'ün çok özel açıklamaları...

Mehmet Günsür'ün çok özel açıklamaları...

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından Mehmet Günsür Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu.

Mehmet Günsür'ün çok özel açıklamaları...

İyi âşık, iyi baba, iyi oyuncu ve Türkiye’nin en yakışıklı erkekleri listesinin daimi üyesi... İtalya’dan geldiği gibi ayağının tozuyla röportaj yapılan Mehmet Günsür, kendisini sakin ve mutlu bir adam olarak tanımlıyor ama bir açık kapı da bırakıyor: “Kötü çocuk olduğum zamanlar da oldu.”

Mehmet Günsür'ün çok özel açıklamaları...

- Müziğe sevdalıydınız, oyunculuk yapıyorsunuz; İstanbul’u seviyordunuz İtalya’da yaşamaya başladınız, kadınların gözdesiyken evlenip üç çocuk sahibi oldunuz. Sizin için evdeki hesap çarşıya pek uymadı diyebilir miyiz?

Plan yapmayı sevmiyorum. Gerçekten hayat beni nereye götürüyorsa oraya gidiyorum. Bunun dışında aslında oyunculuk benim hayalimdi. Onu gerçekleştirdim. Aile kurmayı zaten istiyordum. İtalyan Lisesi dönemlerimde İtalya’da yaşamayı düşünüyordum. İtalya’dan bir tiyatro teklifi geldi ve gittim.

- Sizin adınızı duyduğumda aklıma ilk gelenler; kırılgan, çocuksu, ailesine âşık, iyi adam...

Genelde sakin ve mutlu bir adamım. Ama tabii benim de kötü çocuk olduğum zamanlar oldu. Herhalde hayatta bazen öyle de olmak gerekiyor. Herkesin özel hayatında yüzdeler vardır. Mesela yüzde 80 iyi çocuksan, yüzde 20 karanlık bir tarafın oluyor. Bu bende de var.

Mehmet Günsür'ün çok özel açıklamaları...

- Çılgınlıklar, lise yıllarında müzik yaptığınız Taksim mekânlarında mı kaldı?

O yıllar hareketliydi tabii. Gençken daha deli oluyorsun. Bir müzik grubum vardı. Sonraki yıllarda Roxy’de restoran işlettim. Tabii bunlar, şimdi çılgınlık yapmıyorum demek değil ama artık bir ailem var.

Mehmet Günsür'ün çok özel açıklamaları...

- Oyunculuk, müzik, işletmecilik, genç yaşlarda profesyonel tenis, kayak, yüzme... Bunları sayınca bana çok ütopik bir adam gibi görünüyorsunuz...

Neredeyse 40 yaşımdayım, bu kadar zamana bunları sığdırmak çok da insanüstü bir durum değil. Yoksa şimdi her şeyi yapan bir durumda değilim. Aile zaten insanın zamanını alıyor. Bir yandan oyunculuk yapıyorum. Müzik de bir şekilde evdeki enstrümanlarla devam ediyor.

- 16 senedir İtalya’da yaşıyorsunuz. Oradan buralar nasıl görünüyor?

Şu an epey karışık görünüyor. Politik anlamda zaten yurtdışındaki bütün haberlerde Türkiye lafı geçiyor.