BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,13
ALTIN 2.428,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mega Kent Genel Kurulu toplandı

Beylikdüzü'nde, Mega Kent Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Ensari Çeçen getirildi.

Abone ol

Asmaaltı Restoran’da gerçekleşen Mega Kent Yönetim Kurulu toplantısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı. Mega Kent Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ensari Çeçen’i tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Yusuf Uzun, kooperatifçiliğin zorluğuna ve halk için ne kadar önemli bir iş olduğuna değindi.

Kooperatiflerin Beylikdüzü için büyük önem arz ettiğine değinen Başkan Uzun, “Biz belediye yönetimi olarak Mega Kent’in tapu probleminin aşımı konusunda büyük bir çaba sarf ettik. Netice olarak tapular verilmeye başlandı. Herkes dairesinin tapusuna kavuşacak. Belediye olarak biz üstümüze düşeni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Mega Kent’in ihtiyaçlarını ön plana alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“Barış Mahallesi’nde bir sağlık ocağını hizmete açtık, hayırlı olsun. Bir tane daha sağlık ocağımız iki ay içerisinde Barış Mahallemizde hizmete girecek. 26 dönümlük büyük bir alanda park bahçe çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgemizde çocuklarımızın eğitim alacağı bir ilköğretim okulu yapacağız” diyen Başkan Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi olarak Mega Kent’in her türlü problemini kendi problemleri gibi göreceklerini, taşın altına ellerini sokmaya devam edeceklerini ifade etti.

Mega Kent Yönetim Kurulu Başkanlığı`na seçilen Ensari Çeçen, Başkan Yusuf Uzun’a katılımlarından ve tapu sorununu çözüme kavuşturmalarından dolayı teşekkür etti.