BIST 9.833
DOLAR 34,07
EURO 37,64
ALTIN 2.742,20
HABER /  GÜNCEL

Medyada yılın şok satışı

Tuncay Özkan kanalını sattı. Hem de kime dersiniz. Duyanlar kulaklarına inanamadı. Çünkü kanal AK Parti taraftarına gitti.

Abone ol

İNTERNETHABER / ÖZEL

Yılın bomba satışı Kanaltürk'de yaşandı. Para sıkıntısı çeken Tuncay Özkan, yılın çalımını attı ve kanalını AK Partiye yakınlığı ile bilinen Bugün gazetesine sattı.

ATV ve Sabah’ı almaktan ümidini kesen Koza İpek Grubu sonunda Kanalturk’ü aldı. Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sadıkoğlu da satışı doğruladı.

Bugün, Kanaltürk'ün tüm borçlarını da üstlendi. Bu borçların 5 trilyon civarında olduğu öğrenildi.

Kanaltürk'ün satışı için tarafların bir haftadan uzun bir süredir görüştükleri ve sonunda el sıkıştıkları gelen haberler arasında. Yeni bir bina arayışında olan Bugün gazetesinin sırf bu satış nedeniyle taşınmayı ertelediği öğrenildi. Satış ile birlikte gazete de Kanaltürk'ün Mecidiyeköy'deki binasına taşınacak.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Koza Davetiye'nin Kanaltürk'ü satın alması borsaya bildirildi. Koza Holding satın almayı yazılı açıklamayla borsaya duyurdu.

KANALIN BAŞINA KARACA

Kanaltürk'ü satın alarak medya dünyasında günün bombasını başlatan Koza grubu, kanalın başına gelecek ismi de duyurdu.

Kanaltürk'ün başına RTÜK eski başkanı Fatih Karaca getirildi. Karaca en son Star medya grup başkanlığı görevini yürütmüştü.