BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Masaj salonuna fuhuş baskını

İzmir'de bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiaları üzerine polis baskın yaptı. Baskında masaj salonu randevuevi çıktı!

Abone ol

İzmir'in Çankaya Semti'nde faaliyet gösteren ‘Butterfly Forum’ adlı masaj salonunda fuhuş yapıldığı ortaya çıktı. Yapılan baskında, salon sahibi sahibi 13 kişi gözaltına alındı.

44 yaşındaki N.A., para karşılığında erkeklerle birlikte olan 6 kadın ile 6 erkek müşteri gözaltına alındı. N.A.'nın 3 ay önce de aynı yerde yine fuhuş yaptırırken yakalandığı ortaya çıktı.

İzmir'deki bazı masaj salonlarında fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin masaj salonlarında yaptıkları takip sırasında Cumhuriyet Bulvarı, 60 numarada faaliyet gösteren ‘Butterfly Forum’ adlı masaj salonunda fuhuş yapıldığı tespit edildi. Takibe alınan masaj salonuna erkek müşterilerin girmesinden sonra polis, operasyon düzenledi.

Baskında masaj salonunun ‘fuhuşa aracılık yapmak’tan suç kaydı bulunan sahibi 44 yaşındaki N.A. ile para karşılığında erkeklerle birlikte olan kadınlar 32 yaşındaki A.S., 23 yaşındaki D.D., 26 yaşındaki D.K., 44 yaşındaki B.T. ve 22 yaşındaki Y.A. ile 6 erkek müşteri gözaltına alındı. Gözaltındaki fuhuş yapan kadınlar ve müşteriler, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

N.A.'nın işlettiği masaj salonunun geçen mart ayında da yine polislerce basıldığı, ‘fuhuşa aracılık’ suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı. N.A., işlemlerin ardından aynı suçtan Adliye'ye sevk edildi.