BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.820,39
HABER /  GÜNCEL

Marmariste cem evi açılıyor

Pir Sultan Abdal Derneği Marmaris Şubesi, Marmaris'te bir cem evi açma hazırlığı yapıyor.

Abone ol

Konu hakkında bir açıklama yapan Marmaris Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Yusuf Şanlı, yapacakları dayanışma yemeği ve yardım hesabından elde edilecek gelirle cem evi yapacaklarını ve arazi arayışı içinde olduklarını belirtti.

2007 yılında yeni projelerlerle üyelerine hizmet edeceklerini kaydeden Şanlı, '' Yeni yönetimle 2007 yılında Marmaris'te toplumların kaynaşması için ciddi projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerimizin ilki olan Marmaris Cem Evi Kültür Merkezi yapım çalışmaları başlayacak. İlk olarak kültür merkezinin yapımı için 23 Şubat 2007 günü Pineta Club Hotel'de yemekli kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenleyeceğiz. Bu yemekten elde edilecek gelir ile projenin hayata geçmesinin adımları atılacak. Marmaris İş Bankası şubemizde hayata geçecek proje için hesap numarası açtık. Tüm hayırseverlerimizin yardımlarını beklemekteyiz. Son dönemlerde yaşananlar nedeniyle bu tür kurumların önemi bir kere daha artmıştır. Bu tür kuruluşların bütünlük
için oluşumlarda ciddi kitleye hitap etmektedir. Böyle bir kitleyi göz ardı etmenin bir anlamı yoktur. 23 Şubat düzenlenecek olan yemek de Türk Halk Müziği sanatçısı Cem Çelebi sahne alırken semai gösterileri ve folklor grupları gösterilerini sergileyecek" diye konuştu.