BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Manisaspor Başkanı köpürdü!

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, açtı ağzını yumdu gözünü...

Abone ol

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, şike davası kapsamında kendisine verilen stada giriş yasağı konusunda bazı yerel gazetelerin yaptığı eleştirilere sert yanıt verdi.

Başkan Yaralı, şike davası kapsamında kendisine verilen stada giriş yasağı ve sonrasında bu yasağın kalkmasıyla ilgili olarak, bazı yerel gazeteler tarafından yapılan haberlere çok sert ifadelerle yanıt verdi. Başkan Yaralı, "Gündemde olan şike, teşvik olaylarında benim de adımın geçmesi artı kulübümüzün karıştırılmasından dolayı tabii ki rahatsızlık duyuyorduk. Bunlarla ilgili de tedbir kararı çıktı, maça ve antrenmanlara giriş yasağı çıktı. Hukuki süreç içerisinde mahkemenin verdiği kararla da bu süreç kaldırıldı. Bununla ilgili bizim bir girişimimiz olmamıştır. Maddi sıkıntılar içerisindeyiz bu sürekli devam ederek geldi. Futbolcularımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uğraşıyoruz. Peşinatlarını 3 taksite böldük. İnsanları muallakta bırakmamak için." diye konuştu.

BUNLAR VATAN HAİNİ

Şike ve teşvik olaylarında Manisaspor ile ilgili olarak bazı yerel basında çıkan haberler hakkında da konuşan Yaralı, "Şehir takımlarında felaket tellalarına, yamyamlara burada iş düşüyor. Çünkü işleri yok bunların. İşi olmayan insan ne yapar, eşelenir bir yerlerde, bunlarda eşeleniyor işte böyle. Manisaspor'u iyi yerlerde hiç bir zaman görmek istemiyorlar. Bunların başında koca koca adamlar da var. Memlekette idarecilik yapıyorlar. Bunların idarecilik değil, gazetecilik de değil. Benim kulüp başkanlığım devam ettiği müddetçe zaten böyle zararlı adamlar hiç bir zaman için bu kulübe elini, dilini dahi uzatamazlar. Bizim arkadaşlarımız da her zaman bunların takipçisi olurlar. Bunu yapan insanlar ne Manisalı, ne Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, ben bunların hiçbir şeyini kabul etmiyorum. Bunlar vatan haini. Vatan hainleri ancak bunları yapabilir." ifadelerini kullandı.