BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Mancini: Sneijder’in yokluğunu hissedeceğiz

Galatasaray’da teknik direktör Roberto Mancini ve futbolcu Chedjou, yarın akşam oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu Kopenhag maçı ön...

Abone ol

Galatasaray’da teknik direktör Roberto Mancini ve futbolcu Chedjou, yarın akşam oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu Kopenhag maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı kaleci Muslera’nın yerine Eray’ın fileyi koruyacağını belirterek, "Muslera’nın yerine oynayacak olan Eray, genç bir oyuncumuz. Şampiyonlar Ligi’nde tecrübesi yok. Ama biz oyuncumuza güveniyoruz. Muslera’nın kırığı vardı. Onu oynatarak daha da riske edemezdik. Ancak yerine oynayacak oyuncumuza da şans tanımalıyız. Geldiğimden bu yana Şampiyonlar Ligi’nde güzel sonuçlar alıyoruz ve buna devam etmek istiyoruz. Sneijder önemli bir oyuncu, yokluğunu elbette hissedeceğiz. Yarın Sneijder’in yerine kimin oynayacağına karar vereceğim. Yarın kadroda sürpriz yapacağımı zannetmiyorum. Kopenhag çok farklı bir takım. Bu karşılaşmayı almak için buradayız. İstanbul’daki müsabakadan daha zor bir karşılaşma bizi bekliyor" dedi.
Basın mensuplarının kadro ile ilgili sorduğu soru üzerine Mancini, "Sol bek Dany’nin bölgesi değil. Riera’nın da performansı artıyor. Yarın takımın son şekli için kararımı vereceğim. Takım iyi çalışıyor, Juventus ve Real Madrid grubumuzda çok zorlu ekipler. Daha çok çalışarak onların üstüne çıkacağız" şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı futbolcu Chedjou ise düzenlenen basın toplantısında, "Kendimi iyi hissetmiyorum. Sonuçta yarın oynayıp oynayamayacağımız hocamıza bağlı. Son zamanlarda takım çok gol yiyor. Bunun farkındayız. Yeni hocamızla da yeni bir taktik izliyoruz. Verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Semih genç ve iyi bir oyuncu. Kaliteye sahip. Benim yanımda kimin oynadığı önemli değil" açıklamasında bulundu.