BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Manchester City delirmiş olmalı

Şimdiye kadar kimseye ödenmemş rekor bir teklif. Kaleci Casillas için Manchester City kesenin ağzını ardına kadar açtı.

Abone ol

Petrol şeyhi Arapların satın aldığı Manchester City rüya takım kurmak için her şeyi göze almış durumda. İspanyol radyosu Cadena Ser, İngiltere’nin Manchester City kulübünün, Real Madrid’in ünlü kalecisi İker Casillas’a şimdiye kadar dünyada hiçbir futbolcuya ödenmemiş rekor bir teklif sunduğunu ileri sürdü.

Real'e 120 milyon euro bonservis bedeli

Manchester City’in yaklaşık 10 gün önce Casillas için 150 milyon Avro
ödemeye hazır olduğunu iddia eden radyo, Real Madrid’e 120 milyon Avro bonservis bedeli, Casillas’a da sezon başına 13 milyon Avro para önerildiğini, ancak İspanyol kalecinin bu teklifi reddettiğini belirtti.

Casillas düşünmeden 'hayır' demiş

Manchester City’nin sahibi olan Arap Ebu Dhabi yatırım grubunun bir üyesi olduğunu söylenen Süleyman El Fahim adlı kişinin ilk olarak 3 ay kadar önce Casillas’ın menajeri olan Luis Garcia Abad ile konuştuğu ve sezon başına 12 milyon Avro’luk teklifi ilettiği ifade edilirken, Casillas’ın, çok fazla düşünmeden "hayır" yanıtı verdiği iddia edildi.

Yıllık 13 milyon euro

Cadena Ser radyosu, Manchester City’nin tekrar ortaya çıkarak bu kez
teklifini 1 milyon Avro daha attırıp, Casillas’ın Real Madrid’te kazandığının iki katı olan 13 milyon Avro önerdiğini, ancak bunun da Casillas tarafından
reddedildiğini kaydetti.