BIST 10.682
DOLAR 32,53
EURO 35,16
ALTIN 2.469,23
HABER /  GÜNCEL

Mali KOVULDU tepki dinmedi

Erbil'in canlı yayın rezaleti sonrası atv programı yayından kaldırdı ama olanlar hala konuşuluyor.

Abone ol

Programın sunucusu Mehmet Ali Erbil, cuma günü canlı yayında şov ekibinin pantolonlarını indirtmiş, bu sırada iç çamaşırı giymediği ortaya çıkan Hilmi isimli gencin cinsel organı görünmüştü. Canlı yayındaki bu skandal sonrası atv yönetimi programı süresiz olarak yayından kaldırma kararı aldı.

'Defalarca uyarmıştık'
Kanal yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, "Benzer olaylar sebebiyle, yapımcıyı ve sunucuyu defalarca uyarmamıza rağmen, toplumun ahlaki değerlerine ters düşen, ilkeli yayıncılık anlayışımızla bağdaşmayan ve seyircilerimize saygısızlık niteliğindeki bu davranışı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu nedenle adı geçen programı süresiz olarak yayından kaldırmış bulunuyoruz" ifadesine yer verdi.
Mehmet Ali Erbil ise 24 Haziran'a kadar devam etmesi planlanan programının yayından kaldırılma kararını "Yeni yayın döneminde Show TV'yle anlaşma yaptık, atv yönetimi zaten bahane arıyordu. Bu onlara fırsat oldu" sözleriyle değerlendirdi.

'RTÜK umarım affeder'
Erbil canlı yayındaki skandalla ilgili olarak şunları söyledi:
"Benim de çocuklarım var, herkesin evlatları var. Böyle bir şey gördükleri için çok büyük üzüntü duyuyorum, tamamen bir iş kazası. Hilmi içine pijama giymeyi unutmuş. Tıpkı mankenlerin podyumda başına gelen iş kazaları gibi bir şey geldi başımıza. Canlı yayının cilvelerinden biri oldu. Bundan sonra tövbe. Umarım RTÜK anlayışla karşılar."