BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatyasporun teknik patronu belli oldu

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'ndan TFF 3. Lig'e düşen Malatyaspor'da Teknik Direktörlük görevine Mustafa Taşar getirildi.

Abone ol

Konuyla ilgili bir basın toplantısı yapan Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, "Olağan Genel Kurul'da Mustafa Korkmaz başkanlığında yeni bir yönetim oluştu.

Malatyaspor Genel Menajeri olarak görev aldım. Şuan itibariyle Malatyaspor tesislerine bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Bunun akabinde Malatyaspor takımını çalıştıracak teknik adam arayışını hemen tamamladık. Bunla alakalı Mustafa Taşar ile anlaştık. Malatyaspor'un teknik patronu Mustafa Taşar'dır. Hocamız önümüzdeki günlerde kendisiyle çalışacak olan teknik ekibini belirleyecektir" dedi.

Yiğit, kadroda bulunan futbolcularla teker teker görüşme yapacaklarını da kaydederek, "Futbolcularımızla görüşüyoruz. Dışardan bazı kulüplerin futbolcularımıza talip oldukları konuşuluyor. Şuana kadar futbolcularımızla ilgili bize herhangi bir talep gelmedi. Biz, elimizdeki oyuncuların hepsinin takımda kalmasından yanayız. Çünkü futbolcularımız takıma büyük emekler verdiler.

Bütün futbolcularımızla devam etme kararlığındayız. Malatyaspor'un yaşaması için futbolcularımızın ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bizde onları mağdur etmeyeceğiz. Bunu açık ve net belirtmek istiyorum. Malatyaspor'daki futbolcuların başka bir takıma gitmesini ben şahsen istemiyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde bir gelişme olursa bunu da kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, "Öte yandan TFF 2. Lig'e çıkan Yeni Malatya Spor'a başarılar diliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu