BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.835,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatyaspor işi sıkı tutuyor!

TFF 3. Lig takımlarından Malatyaspor'da yeni yönetimin oluşmasının ardından çalışmalarda hız kazandı.

Abone ol

Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki yenileme, bakım-onarım çalışmasının ardından teknik direktörlük görevine Mustafa Taşar getirildi.

Yönetim Malatya'da bir takım temaslarda bulunurken, teknik direktör Mustafa Taşar'da, yardımcı antrenörlerini belirlemek için çalışmalara başladı. Taşar'ın birkaç gün içerisinde yardımcı antrenörlerini belirlemesi bekleniyor.

Öte yandan takımın genel menajeri Aziz Yiğit ise futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Takımdan hiçbir futbolcuyu göndermek istemeyen yönetim, bu noktada futbolcularla kısa sürede görüşmelerini tamamlayıp, bütün futbolcuları takımda tutmayı hedefliyor.

"HİÇBİR FUTBOLCUMUZU BIRAKMAYACAĞIZ"

Öte yandan göreve geldikten sonra genel menajer Aziz Yiğit ile bir görüşme yapan teknik direktör Mustafa Taşar, yönetimle aynı fikri taşıdıklarını ve hiçbir futbolcuyu göndermeyi düşünmediklerini söyledi. Taşar, her futbolcuya ihtiyaçları olduğunu kaydederek, "Takımdaki bütün futbolcular maç deneyimi ile tecrübe kazandılar.

Bu futbolcuların birçoğuyla çalıştım. Bu bizim için büyük bir avantaj ve bunu kullanmak istiyoruz. Bu nedenle hiçbir futbolcumuzu bırakmayı düşünmüyoruz. 3. Lig için bu kadroya ihtiyacımız var. Bu kadroyla başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.