BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Malatyadan hakeme tepki seli

Malatyaspor'da Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının hakemi Yunus Yıldırım'a öfke sürüyor.

Abone ol

Yönetim Kurulu üyesi Ali Cengiz, yönetim olarak Kayseri Erciyesspor maçında yaşananlara tepkisiz kalmadıklarını belirterek, taraftarların böyle bir düşünceye kapılmaması gerektiğini söyledi. Malatyaspor'un hakkının nasıl yenildiğinin televizyon görüntülerinde çok açık biçimde ortaya çıktığını kaydeden Cengiz, "Kayseri Erciyesspor maçında galibiyeti hak eden tarafdık. Malatyaspor'u pazar günü 'Yıldırım' çarptı. Maalesef hakemin yanlış kararları sonucunda sahadan beraberlikle ayrıldık. Çok rahat kazanıp üst sıralara yükseleceğimiz bir maçta 2 puan kaybettik. Ancak bu olaylar bizlerin birlik ve beraberliğini daha da artıracak. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, bu sorunları aşacağız. Taraftarlarımız merak etmesin, kimse Malatyaspor'un hakkını yiyemez. Bu sezon birçok maçta hakkımızın yendi. Bunların tekrarlanmaması için gerekli girişimlerde bulunacağız" dedi.

Karşılaşma sonrası hakemlerin stadı terk edişi sırasında koridorda yaşanan arbedeyle ilgili de değerlendirmede bulunan Cengiz, "Hakemler, uçağa yetişmek için stadı erken terk ettiler. O sırada kalabalık dağılmamıştı. Bu görüntü stadı erken terk etmelerinden dolayı meydana geldi" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Malatyaspor'un yarın Fortis Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Malatya İnönü Stadı'nda yarın saat 14.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri, açık tribün 1 YTL, maraton tribünü 2 YTL, kapalı tribün 3 YTL, VIP 5 YTL'den satısa sunuldu. Biletler, İnönü Kapalı Çarşı üzerindeki Ticketturk gişesinde ve www.ticketturk.com internet adresinden satışa sunuldu.