BIST 9.926
DOLAR 34,11
EURO 38,06
ALTIN 2.862,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mahsur kalan askerler çatıda bekledi

Antalya'daki şiddetli yağışın dereler taşınca Jandarma karakolunda bulunan askerler mahsur kaldı.

Abone ol

Antalya'daki şiddetli yağışın ardından Aksu çayı ile bu çaya bağlı derelerin taşması sonucu Antalya'nın merkez Aksu ilçesine bağlı bazı köylerle Kundu bölgesinde bazı evler ve tarım alanlarını su bastı. Çevresi gölleşen Kundu Jandarma Karakolu'nda da askerler mahsur kaldı.

Dünkü şiddetli yağışın ardından Aksu Çayı ile bu çayla bağlantılı dereler gece taştı. Taşkın yüzünden Antalya'nın Kundu bölgesiyle,merkez Aksu ilçesine bağlı Dumanlar, Solak, Boztepe ve Alaylı ile çevredeki yerleşim birimlerinde bazı evleri ve seralar sular altında kaldı.

Kundu Jandarma Karakolu'nun alt katını da su bastı. Karakolun üst katlarında bekleyen askerlere sabah erken saatlerde bir traktörle ekmek götürüldü.

Kundu bölgesindeki çiçek seralarının yanı sıra, meyve bahçeleri de sular altında kaldı. Taşkın nedeniyle bazı vatandaşlara ait küçükbaş hayvanlarla, kümes hayvanlarının telef olduğu öğrenildi.

Bu arada, gece meydana gelen taşkınlar nedeniyle vatandaşlardan bazılarının evlerini boşaltarak yakınlarının yanına yerleştikleri, bazı vatandaşların da çocuklarını, daha güvenli olan bölgelerdeki yakınlarının evine gönderdikleri belirtildi.