BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Magazin gündminden bomba haberler

Magazin gündminden bomba haberler

Bizim için reyting değil sokağın tepkisi önemliaşağı yukarı yemişlililer' dizisinin iki oyuncusu bülent emrah parlak ve murat eken, hem diziyi anlattı hem tavla maçı yaptı. murat eken, "reytingden çok, sokaktan aldığımız tepki önemli. siz 'aşağı mı yoksa yukarı yemişlili misiniz?' dediklerinde...

Magazin gündminden bomba haberler

İsterse Tarkan'la düet yapabilirim

Özbek şarkıcı Yıldız Usmanova "Tarkan, Orta Asya'da da seviliyor. İkimizin sesine ve yorumuna uygun bir şarkı olursa, tabii ki Tarkan da isterse, onunla düet yapabilirim" dedi.

Magazin gündminden bomba haberler

Her ülkenin kendi Brad'i var

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, benzerlerinin de yolunu açıyor. Fiziksel olarak Pitt'e benzerlikleriyle dikkat çeken farklı ülkelerden ünlü erkekler, mesleklerinde de onun gibi son derece başarılılar.

KIVANÇ TATLITUĞ (TÜRKİYE)
Türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'a da 'Türkiye'nin Brad Pitt'i deniyor ama o, oyunculuktaki başarısıyla bundan fazlası olduğunu kanıtlıyor.

ARIS KONTOS (YUNANİSTAN)
Aktör ve model Aris Kontos, Kanada gazetesi National Post'a verdiği röportajda, sık sık Pitt ile karıştırıldığını söylüyor: "Sokakta durdurup boynuma sarılıyorlar. O yüzden çoğu zaman yüzümü saklamak zorunda kalıyorum."

MACIEJ ZAKOSCIELNY (POLONYA)
'Polonya'nın Brad Pitt'i' olarak anılan genç oyuncu Maciej Zakoscielny, Polonya'nın en popüler TV dizisi 'Day of Honor'da oynuyor. Zakoscielny'nin Pitt'e benzerliği sayesinde pek çok kadın hayranı bulunuyor.

Magazin gündminden bomba haberler

Ali Sunal 34 yaşında

Oyuncu Ali Sunal, 34'üne Nahide'de girdi. Eşi Gökçe Bahadır ve yakın dostlarının katıldığı partide doğum günü pastası kesen Sunal, geç saatlere kadar eğlendi.

Magazin gündminden bomba haberler

Gizli operasyon

Çene altında tespit edilen kist yüzünden sıkıntılı günler geçiren Tolgahan Sayışman, gizli bir operasyon geçirdi. Boğaz bölgesinden kist alınan ünlü oyuncu, 'Lale Devri' dizisinin yapımcısından izin alıp evde dinlenmeye çekildi.