BIST 8.839
DOLAR 34,23
EURO 37,00
ALTIN 3.020,61

Magazin gündeminden öne çıkanlar

Magazin gündeminden öne çıkanlar

Bengü 'son nokta'yı böyle koydubursa kültür park arena'da sahneye çıkan bengü, konseri izlemeye gelenlere büyük sürpriz hazırladı. sahneye mini şort ve transparan bluzla çıkan bengü, 40.000 kişinin eşliğinde son nokta adlı şarkısına klip çekti. dansçılarıyla ilginç şovlar yapan bengü, güneş...

Magazin gündeminden öne çıkanlar

Bengü 'Son Nokta'yı böyle koydu

Bursa Kültür Park Arena'da sahneye çıkan Bengü, konseri izlemeye gelenlere büyük sürpriz hazırladı. Sahneye mini şort ve transparan bluzla çıkan Bengü, 40.000 kişinin eşliğinde Son Nokta adlı şarkısına klip çekti. Dansçılarıyla ilginç şovlar yapan Bengü, Güneş objektifine böyle yansıdı.

Magazin gündeminden öne çıkanlar

'Evlenmiyoruz'

Sertap Erener sevgilisi Demir Demirkan önceki akşam Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Yaklaşık üç saat kalan ikili izlemeye gelenlere muhteşem bir konser verdi. Zaman zaman birbirine düet yapan Erener ve Demirkan, sahnede evlilik haberlerine de açıklık getirdi. Yaklaşık 15 yıldır birlikte olan ikili 'Evlenmiyoruz' açıklaması yaptılar.

Magazin gündeminden öne çıkanlar

Kenan Doğulu Arena'dan taştı

Kenan Doğulu İstanbul konserinde adeta gövde gösterisi yaptı. Doğulu'nun 12 bin hayranı Arena'ya sığmadı

Türk popunun tartışmasız en iyi seslerinden olan Kenan Doğulu Turkcell Kuruçeşme Arena'yı hıncahınç doldurdu. Biletleri 2 gün öncesinden tükenen Doğulu konserine gelenler müzik ve eğlenceye doydular. Ünlü popçu müthiş şovu ve dillere dolanan şarkıları ile 12 bin kişiyi bulan hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ARENA'YI DA YAKTI
Turkcell Kuruçeşme Arena'da yaşasan izdihamla coşan Doğulu hiç ara vermeden aralıksız 37 şarkı söyledi. Sevenleri, Kenan Doğulu'nun bu sahne performansını çılgınca alkışladılar. Tuba Benian ve Vanessa- Raise Sason'un özel olarak tasarladığı kostümlerle sahneye çıkan Kenan Doğulu'yu, Seda Sayan, Arda Turan-Sinem Kobal, Şebnem Dönmez, Hıncal Uluç ve Esin Maraşlıoğlu da izledi.

Magazin gündeminden öne çıkanlar

'Param yok' dedi hakimden fırça yedi

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan'ın başı yine dertte. Evine aldığı müzik sisteminin bin 180 dolarlık faturasını ödemeyen Lohan'a dava açıldı. Lohan'ın avukatı oyuncunun parasının olmadığını söyledi. Lohan'ın duruşmaya bin 195 dolarlık Christian Louboutin ayakkabıyla gelmesi hakimi kızdırdı. Lindsay Lohan'ı fırçalayan hakim, aktrisin finansal sıkıntıda olmadığına karar verdi.