BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Lucianonun planı tutmadı

Fenerbahçe’nin oyuncusu Fabio Luciano’nun oyunu son anda fark edildi.

Abone ol

İsviçre"ye sakatlığı nedeni ile gittiği söylenen Fenerbahçe"nin oyuncusu Fabio Luciano"nun gizlice İspanya"ya gelerek Villarreal takımı ile masaya oturduğu öğrenildi. Luciano, Villarreal"in yaptırdığı sağlık kontrolünden sakat çıktı. Nihat Kahveci"nin de forma giydiği Villarreal bunun üzerine bugün imzalanması beklenen sözleşmenin iptal edildiğini duyurdu.

Fenerbahçe de iki sezon başarılı maçlar çıkartan Luciano sakatlığını belirtmeden ispanya"nın Villarreal takımı ile sözleşme imzalamak istedi.Fenerbahçe"ye ve medyaya "İsviçre"ye sakatlığımı tedavi etmek için gidiyorum" açıklaması yapan Brezilyalı savunma oyuncusu Luciano"nun 3 günden beri Valencia da bir otelde beklediği öğrenildi.

Villarreal kulübüne "Sakatlığım yok ve bonservisim elimde" açıklaması yaparak bu kulübe transfer olmak isteyen Luciano ispanyol kulübünün 2 saat süren sağlık kontrolünden sakat çıkti. Bu durum karşısında şaşkınlığını atamayan Villarreal kulübü, Luciano ile sağlık kontrolü öncesi her konuda anlaştıklarını ancak bu futbolcunun ve menajerlerinin sakatlığını gizlediklerini belirtti.