BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Luca Vucko Eskişehirsporda

Eskişehirspor yeni sezon için kadrosunu takviye ediyor. Hrıvatistan'ın genç milli takımı oyuncusuna imza attırdılar.

Abone ol

Bu arada Eskişehirspor, Hırvat Luca Vucko'yu renklerine bağladı. Vucko, düzenlenen imza töreniyle kendisini 3 yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, yaptığı açıklamada, Vucko'nun, Hırvatistan Genç Milli Takımının kaptanlığını yaptığını belirtti.

Eskişehir'e gelmekten ve Eskişehirspor formasını giymekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Vucko da takım arkadaşları Nadareviç ve kaleci İvesa'nın kendisini bu transfer için ikna ettiğini bildirdi.

Rıza Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve yapılacak hazırlık maçlarıyla da güç depolanacağını belirtti.

Eskişehirspor'un güçlü bir takım olduğunu ve gücünü Süper Lig'de herkesin göreceğini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

KOŞAN FUTBOLCULAR KADRODA

''Yapacağımız sezon öncesi ilk kampta takımın eksiklerini göreceğiz. Bu kamp bizim için çok önemli. Eskişehirspor'un hata yapma lüksü yok ve devler arenası Süper Lig'de hedefimiz büyük. Eskişehirspor'a yararlı olacak isimleri transfer ettik ve alınacak isimler de iyi koşan, mücadele eden ve dinamik isimlerden oluşuyor. Bugün Mersin İdmanyurdu'da forma giyen Abdullah ve Özgür takıma dahil olacaklar. Bu futbolcular ile defans ve sol açıkta yaşanan sorunlar da ortadan kalkacak. Öte yandan PAF takımdan Sefa Cengiz ve Alper Topuz'u da kamp kadrosuna aldık. Bu iki genç arkadaşımız da Eskişehirspor için ideal isimler ve geleceğin aranan isimleri olacaklar. Transfer çalışmalarında gördüm ki, herkes canla ve başla çalışıyor. Yönetim kuruluna bakıyorum, maddi sorunları düşünmeden çalışıyor ve bir gün bile tatil yapmadık. Bizim transferde hata yapma lüksümüz yok. Bugün Trabzonspor'a bakıyoruz, bir Gökhan Ünal'a ödediği para bizim transfer bütçemizle aynı. Ligin en çok transfer yapan takımları arasında gösterilebiliriz ama bizim transfer yapma zorunluluğumuz var, çünkü yeni bir takımız.''