BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

LPG faciasında ölü sayısı artıyor

Gaziantep-Adana karayolunda, LPG yüklü bir tankerin patlaması sonucu meydana gelen zincirleme faciada ölü sayısı artıyor. Kazada şimdiye kadar 15 kişi can verdi.

Abone ol

Ankara GATA'da tedavi altına alınan yaralılardan İbrahim Karaoğlu ile Sait Develi'nin hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 15'e çıktı.

Patlamada yaralanan Oktay Balcı, Cuma Şahbudak, Hasan Kocaoğlu, Hüseyin Çelik'in tedavileri sürüyor. Sağlık durumları ciddiyeti koruyan yaralılarla ilgili olarak hasta yakınları, Gaziantep'te oluşturulan kriz merkezinden bilgi alabilecek.

Patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

Mehmet Buruğ
Cuma Karakuş
Halil Gözübüyük
Yunus Can Vural
Metin Uçar
Özcan Akkol
Erdal Baygül
Mehmet Polat
Ferdi Akpınar
Hüseyin Ataş
Ramazan Kınal
Adil Koçoğlu
Sait Develi
İbrahim Karaoğlu

Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli asker Ferdi Akpınar'ın yeni terhis olduğu ve birliğinden ayrılacağı açıklanmıştı.

Gaziantep E-24 karayolu Dülük ormanları mevkiinde önceki gün sürücüsünün kimliği belirlenemeyen LPG yüklü tanker, bariyerlere çarpmış, tankerden yükselen alevlerin yolda gitmekte olan beş araca sıçraması sonucu ilk anda altı kişi ölmüştü. Ölen dört kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Patlamanın ardından çıkan yangın, yol kenarındaki ormanlık alana da sıçramış, güçlükle kontrol altına alınan yangında üç hektarlık alan tamamen yanmıştı.