BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Löwün en yakın arkadaşı Türk

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw’ün en iyi arkadaşlarından birisi bir Türk olduğunu biliyor muydunuz?

Abone ol

Hannover’in, ünlü Georg caddesi üzerinde tam Operan’ın karşısında Harun Arslan’ın bürosu var. Burada ki „ARP Sportmarketing“ firmasının sahibi.

Harun Arslan 1971 yılından bu yana Almanya’da yaşıyor ve Löw’ün danışmanı. Aralarında Galatasaray’ın Berlinli golcüsü Ümit Karan’ın da bulunduğu Türkiye’de bir çok ünlü futbolcunun menejeri Harun Arslan, Löw’le olan dostluğunu „ Bu bizi yaptığımız işte çok normal bir durum değil. Çünkü o benim en iyi arkadaşlarımdan birisi“ diyor.

Joachim Löw ve Harun Arslan 10 yıldan beri bir birini yakından tanıyor. Arslan ayrıca Löw’ün ilk menejeri olarak ünlü teknik adamın Fenerbahçe ile anlaşmasını sağlayan kişi olarak tanınıyor. Euro 2008 Avrupa Şampiyonası süresince de Löw ile sürekli görüştüklerini belirten Arslanşöyle devam ediyor: „Daima telefonlaşıyoruz ve mesajlaşıyoruz. Löw’ün çalışmaları çok yoğun olsa bile bunu yapıyoruz.“

Peki Arslan yarı finalde kimi tutuyor? „Zor“ diyor Arslan ve ekliyor, „Umarımki kazanan kupayı da alır.“ Yani Arslan Türkiye kazansa Türklerle, Almanya alsa en iyi arkadaşıyla sevinecek. (Kaynak: Bild)