BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,09
ALTIN 2.445,42
HABER /  SPOR

Lorant Türklerden özür diledi

Açıklamalarıyla Türk milli takımını küçümseyen ünlü teknik adam Lorant, özür diledi. İşte Lorant'ın açıklamaları...

Abone ol Türkiye'de çok sayıda takım çalıştıran Alman teknik direktör Werner Lorant, Türk milli takımının Avrupa Şampiyonası'nda erken eleneceği yönünde yaptığı açıklamalarından dolayı özür diledi.

Lorant, Türk milli takımını küçümsediğini, Türklerin üç karşılaşmayı kendi lehine çevireceklerini kimsenin tahmin etmediğini belirterek, "açıklamalarımdan dolayı tüm Türklerden özür diliyorum. Her zaman ders almaya hazır bir insanım" dedi.

Sportbild'e konuşan Lorant, Türk milli takımının yarı finale çıkmasının kendisi için de en güzel sürpriz olduğunu ve Türkiye'deki herkesin bununla gurur duyması gerektiğini kaydetti.

Teknik direktör Fatih Terim'in, tahmininden daha zeki olduğunu kaydeden Alman çaıştırıcı, Terim'in, oyuncularına doğru tutumu öğretmeyi başardığını, yurt dışında oynayan oyuncuların daha iyi olduğunun da görüldüğünü ifade etti.

Türk milli takımını artık kimsenin küçümsemeyeceğini kaydeden Lorant, galibiyeti her iki takıma da layık gördüğünü, iyi bir oyun sonucunda Almanya'nın galip gelmesini umduğunu belirtti.

60 yaşındaki Werner Lorant; Fenerbahçe, Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşaspor'da teknik direktör olarak görev yaptı.