BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,05
ALTIN 2.836,12
HABER /  DÜNYA

Londra Belediye Başkanına Türkler'den ödül

İngiltere’de faaliyet gösteren Business Network Derneği,Londra’nın Türk kökenli Belediye Başkanı Boris Johnson’a ödül verdi.

Abone ol

İngiltere’de faaliyet gösteren Business Network Derneği, geçtiğimiz yıl Ekim ayında düzenlediği En Başarılı Türkler ödül törenine katılamayan Londra’nın Türk kökenli Belediye Başkanı Boris Johnson’a, gecikmeli de olsa ödülünü verdi.

Geçtiğimiz yıl yapılan En Başarılı Türkler ödül töreni için 72 bin 439 kişi oy kullanmış ve Boris Johnson En Destekleyici İngiliz kategorisinde birinci seçmişti.

 Ödülünü Business Network Danışma Kurulu Başkanı Mehmet Ögütçü’den alan Boris Johnson’a ayrıca dedesi Ali Kemal tarafından 1900’lü yıllarda Osmanlıca olarak kaleme alınan kitapların orjinali de hediye edilerek süpriz yapıldı.

Etkilendiğini ve memnuniyet duyduğunu belirten Johnson, şirketler, işadamları ve diğer farklı sektörlerde çalışanları desteklemek ve teşvik etmek amacıyla yapılan faaliyetler sebebiyle Business Network Derneği’ne teşekkür ederek, yardımcı olma konusunda söz verdi.