BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  EKONOMİ

LOGOdan yeni iş modelleri

Yazılım sektöründe her zaman ilklere imza atan LOGO Yazılım, iş ortaklarına yenilikler sunmaya devam ediyor.

Abone ol

Daha önce hizmetin lisanstan ayrılarak bir ürün halinde sunulması modelini bilişim sektörüne kazandıran LOGO Yazılım, sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyor. Katma değerli çözüm ve hizmetten gelir elde etmenin avantajlarını ortaya koyan LOGO, geliştirdiği yeni iş modeliyle iş ortaklarını rekabette öne çıkartıyor. 

Bilişim sektöründe yaşanan değişimleri yakından takip eden LOGO, rekabetin boyut değiştirmesiyle beraber, kanalına yönelik yeni iş modellerini geliştirmeyi sürdürüyor.

İşlerin değil, iş modellerinin konuşulduğu ve sonuca iş modelleri sayesinde ulaşılabildiği günümüzde, LOGO Yazılım iş ortakları, LOGO ürünlerine yaptıkları yatırım, yetkinlik ve hedeflere göre seviyelendirilecektir. İş ortakları, pazarlama faaliyetlerinden de kategorizasyon sistemine göre yararlanabilecekler.

Bu yeni modelle LOGO’nun amacı, iş modeline yapılan yatırımı korumak ve özendirmek, iş ortakları arasında yatırım ve yetkinlik gibi objektif kriterlere göre farklılık oluşturuyor. Aynı zamanda LOGO, kullanıcılar ve sektör nezdinde yatırımlar ve sağlanan katma değerli hizmetler konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Bu yeni iş modelinin en önemli özelliği; iş ortaklarına alternatif hedefler sunmaktır.

LOGO Yazılım İcra Kurulu Başkanı Ali Güven, “Biz LOGO olarak, 2000 iş ortağımızdan aldığımız güçle yatırımlarımıza devam edeceğiz ve Türk yazılım sektörünün dünyaya açılmasında öncü olacağız. ” yorumunu yaptı.

Logo Yazılım Genel Müdürü Birol Cabadak, “ Bilişim sektöründe öncü olmaya devam ediyoruz; günümüzde rekabetin çok yoğun olarak yaşandığı pazarda, yeni iş modelimiz sayesinde iş ortaklarımızla, katma değerli hizmetler ve çözümler sunmanın avantajlarını hep birlikte yaşayacağız ve iş modellerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Bunun için, öncelikle firmaların katma değerli iş üretmenin önemini kavraması gerekiyor çünkü bunu sağlayamayan firmalar sahneden yavaş yavaş çekilmek zorunda kalıyorlar. İşte tam bu noktada öncelikli olarak kanalımızın yetkinliklerinin artırılmasına büyük önem vereceğiz .” dedi.

Antalya’da Buluşma

LOGO Yazılım, Türkiye genelinde 500’ün üzerinde iş ortağının katıldığı ve artık geleneksel hale gelen bayi toplantısında yeni iş modelini tanıttı. 2007’in en iyi bayilerini de ödüllendirdiği buluşmada, LOGO Yazılım yeni hedeflerini de açıklayarak iş ortaklarıyla yarattığı sinerjiyi güçlendirmiş ve 2008’e hızlı bir başlangıç yapmış oldu.