BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,07
ALTIN 2.833,31
HABER /  SPOR

Liverpoola bomba düştü

Yarınki Barça maçına hazırlanan Liverpoollu oyuncular, Portekiz'de bir barda yaşanan olay yüzünden birbirine girdi.

Abone ol

erpool’un ünlü forveti Craig Bellamy Şampiyonlar Ligi kampı için gittikleri Portekiz’de bir barda takım arkadaşı John Arne Riise’ye golf sopasıyla saldırdı. Barcelona maçına hazırlanan takım üyelerini kavgadan çok disiplin cezası verilmesi beklenen iki oyuncunun kavga nedeni şok etti.

Şampiyonlar Liginde yarın Barcelona’yla karşılaşacak olan Liverpool hazırlık kampı için gittiği Portekiz’de beklenmeyen bir olayla sarsıldı.

Zorlu maç öncesi eğlenmek için bir karaoke bara giden Liverpool oyuncuları karaoke yarışması yüzünden birbirine giren Bellamy ile Riise’in kavgasına şahit oldu. Tartıştığı takım arkadaşına golf sopasıyla saldırarak bacaklarına vuran Bellamy 155 bin dolar para cezasına çarptırılırken hakkında verilecek olan disiplin kararını bekliyor.

Liverpool’un yeni Amerikalı patronları George Gillett ile Tom Hicks gece kulübünde yaşanan olayı duyar duymaz teknik direktörü Rafa Benitez ile kontağa geçerek uygunsuz davranışlarda bulunan iki oyuncunun ceza alacağının bildirilmesi için bir açıklama yayınlanmasını istedi.

Vakit kaybetmeden bu şok gelişmeyle ilgili bir açıklama yayınlayan Benitez spor dünyasına şöyle seslendi: ‘Portekiz’deki kampımız sırasında kulüp kurallarını ihlal eden her kimse ona disiplin cezası uygulanacaktır’.

Portekiz’deki olayla adı gündeme gelen ünlü futbolcu Bellamy’nin başı önceki yıllarda da agrasif tavırlarıyla birçok kez belaya girdi.

Newcastle’da oynadığı 2004 senesinde teknik direktör yardımcısı John Carver’a sinirlenip üzerine sandalye fırlatan golcü futbolcu 2005 yılında da takım patronu Graeme Souness’e ‘yalancı’ dediği için ağır bir para cezasına çarptırılmıştı.

Bellamy geçtiğimiz yıl bir barda iki kadını taciz etmiş olay mahkemeye yansısa da ünlü futbolcu olaydan ceza almadan kurtulmuştu.